Bliv en del af et stærkt fælleskab, der fokuser på sammenhold og lysten til at forbedre sig

På fodboldlinjen træner vi målrettet og seriøst på at udvikle dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet. Det handler ikke om dit niveau, men om din vilje til at udvikle dig som spiller.

På fodboldlinjen ønsker vi at hjælpe dig til at blive den mulige fodboldspiller, som du kan blive. Du skal være træningsparat og indeholde viljen til altid at ville forbedre dig, men vigtigst af alt, så skal du være tosset med fodbold – ligesom vi er!

Træningen

Du får seks timers træning om ugen af trænere, der alle har en solid, fodboldmæssig baggrund – enten som spillere eller som trænere. Træningen er varieret og tilpasset dine individuelle, tekniske færdigheder. Fire gange om ugen træner vi i 90 minutter på Brøndbys flotte kunstgræsanlæg – og det gælder alle uger hele året, uanset vejr og vind. Vi har et meget åbent træningsmiljø, hvor du og dine holdkammerater har stor indflydelse på træningen.

Vi træner målrettet på at udvikle dine taktiske, tekniske, mentale og fysiske kompetencer. Taktisk får du en bedre sans for spillet og banens positioner. Teknisk får du udviklet dine færdigheder, så du præsterer på et højere niveau. Mentalt lærer du om forskellige personligheder på banen og definerer dine individuelle målsætninger. Og fysisk vil du opleve, at du hele tiden bliver stærkere (gælder både udholdenhed og muskelstyrke).

Skoleåret afsluttes med et linjeprojekt, der tager udgangspunkt i de elementer, der er gennemgået i løbet af året.

Humor, intensitet, seriøsitet, glæde og holdånd er det, der driver den daglige træning.

Filosofi

Vores tilgang til spillet er, at alle skolens fodboldelever skal udvise vilje til at forbedre sig som fodboldspillere gennem ydmyghed, disciplin og hårdt arbejde. Derfor forsøger vi at skabe en kultur, hvor du og dine holdkammerater oplever succes gennem flid og målrettet træning.

På fodboldlinjen er alle lige. Vi fungerer som et team, men dele af træningen bliver inddelt, så alle bliver udfordret på deres niveau. Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden, men selvfølgelig kun, hvis du passer din skolegang og øvrige forpligtelser på skolen.

Vi forventer…

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens største linje med plads til forskellighed
  • At du er en ægte teamplayer, der altid tager hensyn til dine holdkammerater

Er du elitespiller, forsøger vi at tage højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer m.v.

Linjeture

Hvert år tager vi på linjetur. Det er en fantastisk uge, hvor fodboldlinjen er afsted sammen og ikke skal tænke på andet end at leve som en professionel fodboldspiller. Målet med turen er at nørde fodbold 24 timer i døgnet – flere dage i træk – samt styrke det vigtige fællesskab, vi har på linjen.

Linjeturen er placeret i løbet af vinterhalvåret og går altid til udlandet, hvor vi kan finde gode baner og et miljø, der minder om de professionelles træningslejre.

Du kan godt begynde at glæde dig!

Kampe

Som linje deltager vi i DBU’s efterskoleturneringer. Afhængigt at antal elever tilmelder vi 2-3 hold i forskellige rækker. Således bliver der rig mulighed for at alle elever, får en masse kamptræning i løbet af året. I efterskoleturneringen har vi mulighed for at afprøve de ting, vi træner i dagligdagen. Ønsker du mere kamptræning, anbefaler vi, at du melder dig ind i en klub.

Ydermere deltager vi også i indendørs sjællands- og danmarksmesterskaber.

Klubsamarbejder

Ønsker man yderligere træning i klubber, hjælper vi også med dette. Vi samarbejder blandt andet med følgende klubber:

Brøndby IF

Hellerup IK

Hvidovre IF

Træneren

Frederik Krabbe

Tidligere fuldtidsprofessionel fodboldspiller i ind- og udland. Hans aktive karriere spænder over klubber som AGF og Lyngby Boldklub og har mere end 100 superligakampe på CV’et. Hertil har ”Krabbe” også spillet mere end 50 ungdomslandskampe fra U16-U21 landsholdet. Krabbe er stadig aktiv spiller i 2. divisionsklubben HIK.

Niels Gorm Andreasen

Tidlige aktiv fodboldspiller i diverse DBU-rækker.  Startede sin karriere på Fyn, men har i de senere år være aktiv i de Københavnske serierækker. ”Niller” er en ildsjæl, der brænder for alt der handler om fodbold og samtidig er han en stor fortaler for, at man med sammenhold og holdånd når længst.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig

Nyheder

Jesper Bundgaard
13. september 2020

Ny træner på bordtennislinjen

Jesper Bundgaard
29. august 2019

Efterskolernes dag 2019

Jesper Bundgaard
23. april 2018

Ny esportlinje på Brøndby Idrætsefterskole

Jesper Bundgaard
28. marts 2018

Ny eksklusiv forboldpigecamp!

Jesper Bundgaard
19. december 2017

Efterskolernes aften 2018