Tilbage

Er du vild med fodbold og vil du forbedre dig i et stærkt fællesskab på en ambitiøs og sjov fodbold-efterskole?

Kom og få et år sjovt år med fodbold på efterskole sammen med os. På fodboldlinjen træner vi målrettet og seriøst på at udvikle dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet. Dit nuværende niveau er ikke vigtigt, men det er din vilje til at udvikle dig som fodboldspiller.

På fodboldlinjen ønsker dine dygtige trænere at hjælpe dig til at blive den fodboldspiller, som du har potentiale til at blive. Du skal være træningsparat og indeholde viljen til altid at ville forbedre dig, men vigtigst af alt, så skal du være tosset med fodbold – ligesom vi er!

Ikon for fodbold på efterskole for drenge

Træningen

Du får seks timers træning om ugen af trænere, der alle har en solid, fodboldmæssig baggrund – enten som spillere eller som trænere. Træningen er varieret og tilpasset dine individuelle, tekniske færdigheder. Fire gange om ugen træner vi i 90 minutter på Brøndbys flotte kunstgræsanlæg – og det gælder alle uger hele året, uanset vejr og vind. Vi har et meget åbent træningsmiljø, hvor du og dine holdkammerater har stor indflydelse på træningen.

Vi træner målrettet på at udvikle dine taktiske, tekniske, mentale og fysiske kompetencer. Taktisk får du en bedre sans for spillet og banens positioner. Teknisk får du udviklet dine færdigheder, så du præsterer på et højere niveau. Mentalt lærer du om forskellige personligheder på banen og definerer dine individuelle målsætninger. Og fysisk vil du opleve, at du hele tiden bliver stærkere (gælder både udholdenhed og muskelstyrke).

Skoleåret afsluttes med et linjeprojekt, der tager udgangspunkt i de elementer, der er gennemgået i løbet af året med lærerig fodbold på efterskole.

Humor, intensitet, seriøsitet, glæde og holdånd er det, der driver den daglige træning.

Filosofi

Vores tilgang til spillet er, at alle skolens fodboldelever skal udvise vilje til at forbedre sig som fodboldspillere gennem ydmyghed, disciplin og hårdt arbejde. Derfor forsøger vi at skabe en kultur, hvor du og dine holdkammerater oplever succes gennem flid og målrettet træning.

På fodboldlinjen er alle lige. Vi fungerer som et team, men dele af træningen bliver inddelt, så alle bliver udfordret på deres niveau. Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden, men selvfølgelig kun, hvis du passer din skolegang og øvrige forpligtelser på skolen.

Vi forventer…

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens største linje med plads til forskellighed
  • At du er en ægte teamplayer, der altid tager hensyn til dine holdkammerater

Er du elitespiller, forsøger vi at tage højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer m.v.

Linjeture

Hvert år tager vi på linjetur. Det er en fantastisk uge, hvor fodboldlinjen er afsted sammen og ikke skal tænke på andet end at leve som en professionel fodboldspiller. Målet med turen er at nørde fodbold 24 timer i døgnet – flere dage i træk – samt styrke det vigtige fællesskab, vi har på linjen.

Linjeturen er placeret i løbet af vinterhalvåret og går altid til udlandet, hvor vi kan finde gode baner og et miljø, der minder om de professionelles træningslejre.

Du kan godt begynde at glæde dig!

Kampe

Som linje deltager vi i DBU’s efterskoleturneringer. Afhængigt at antal elever tilmelder vi 2-3 hold i forskellige rækker. Således bliver der rig mulighed for at alle elever, får en masse kamptræning i løbet af året. I efterskoleturneringen har vi mulighed for at afprøve de ting, vi træner i dagligdagen. Ønsker du mere kamptræning, anbefaler vi, at du melder dig ind i en klub.

Ydermere deltager vi også i indendørs sjællands- og danmarksmesterskaber.

Klubsamarbejder

Ønsker man yderligere træning i klubber, hjælper vi også med dette. Vi samarbejder blandt andet med følgende klubber:

Brøndby IF

Hellerup IK

Hvidovre IF

Trænerne i fodbold for drenge

Frederik Krabbe

Tidligere fuldtidsprofessionel fodboldspiller i ind- og udland. Hans aktive karriere spænder over klubber som AGF og Lyngby Boldklub og har mere end 100 superligakampe på CV’et. Hertil har ”Krabbe” også spillet mere end 50 ungdomslandskampe fra U16-U21 landsholdet. Krabbe er stadig aktiv spiller i 2. divisionsklubben HIK.

Niels Gorm Andreasen

Tidlige aktiv fodboldspiller i diverse DBU-rækker.  Startede sin karriere på Fyn, men har i de senere år være aktiv i de Københavnske serierækker. ”Niller” er en ildsjæl, der brænder for alt der handler om fodbold og samtidig er han en stor fortaler for, at man med sammenhold og holdånd når længst.

Christian Orup Damgaard

Træner på Fodboldlinjen samt underviser i matematik, engelsk og valgfag

Udover at være træner på fodboldlinjen, underviser jeg i matematik og engelsk. I de seneste fem år har jeg undervist i engelsk, matematik, samfundsfag og idræt. I min undervisning er jeg inkluderende og energisk.
Med erfaring som ungdomsfodboldspiller i Brøndby IF, stifter af fodboldakademi samt klubtræner i HIK har jeg stor indsigt i fodboldens verden både fra banen og som træner.
Jeg er uddannet sportsmassør og har derfor et bredt kendskab til fysiologiske og anatomiske udfordringer blandt fysisk aktive unge. Jeg har erfaring i skadesforebyggende træning og er i stand til at give eleverne vigtig viden omkring restitution og kostindtag.
Jeg holder meget af efterskolelivet, og får energi af at omgås unge mennesker i en idrætsmæssig sammenhæng.

Yashar Bavel

Træner på Fodboldlinjen samt underviser i dansk, engelsk og valgfag

Det udtales “Jaa sher” 😉
Jeg har brugt det meste af mit liv i Aalborg, men er i dag utrolig glad for at være i KBH, hvor jeg har boet siden 2020. De første 10 år af mit liv voksede jeg op i mit fødeland, Iran, og har siden vi flyttede til Danmark været igennem det meste af systemet, hvilket har givet mig en masse viden og erfaringer, som jeg ønsker at give videre til børnene.
Hvert barn kan noget helt særligt og jeg sigter altid efter at behandle ethvert forskelligt for at behandle alle ens.
Så har jeg også beskæftiget mig med fodbold siden jeg var 4 år gammel. Både som spiller og i dag som træner, hvor jeg også har ansvaret for et hold i Brøndby Masterclass.

Vil du have en rundvisning og høre mere om fodbold for drenge?

Vi har løbende faste besøgsaftener, hvor lærere og elever viser rundt på skolen og svarer på dine spørgsmål.

Her kan du nemt booke en rundvisning. Blot udfyld felterne og send.

Har du spørgsmål til os, er du også altid meget velkommen til at kontakte os her.

"*" indikerer påkrævede felter

Barnets fulde navn
E-mail adresse på Forældre/Værge
Hvornår vil I komme?
Hvornår vil I komme?
Hvilke linjer er I interesseret i?
Hvilen linje/linjer er I interesseret i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.