Kontakt os | Viggo

Fodbold på efterskole for alle drenge med bold i blodet

Hvis du gerne vil på efterskole med fodbold og er mere vild med bold end de fleste, så skal du læse med nu.

Her i Brøndby får du et sjovt år med fodbold på efterskole sammen med en flok kammerater, der er lige så tossede med fodbold som du er.

Din træning bliver målrettet og seriøs, og vi vil udvikle dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet.

Dit niveau er ikke så vigtigt, og alle kan være med. Men du skal have lyst til at udvikle dig som fodboldspiller og blive bedre både i spillet med bolden og taktisk på banen.

Du får dygtige trænere, der har spillet bold på højt niveau og som elsker at lære fra sig. De hjælper dig til at blive den fodboldspiller, som du har potentiale til at blive.

Så hvor god en fodboldspiller, kan du blive? Find ud af det og tag et år sammen med os og en flok nye venner med bold i blodet.

Spring til

Alt om efterskole med fodbold hos os

Vi sørger for at rammerne er på plads, så du kan udvikle dig både som spiller og som holdkammerat. Og vi sørger for at din træning bliver både sjov og udfordrende, og at alle trives i det fællesskab, som i sidste ende skal bære et fodboldhold.

Træningen

Du får ca. seks timers træning om ugen sammen med dine trænere. De har en solid, fodboldmæssig baggrund enten som spillere eller som trænere, så du kan godt glæde dig til at blive udfordret af nogen, der ved, hvad de taler om.

Trænerne sørger for, at din træning  bliver varieret og tilpasset dine individuelle, tekniske og taktiske færdigheder.

Vi har et meget åbent træningsmiljø, hvor du og dine holdkammerater har stor indflydelse på træningen.

Vi træner på Brøndby IFs kunstgræs-anlæg

Fire gange om ugen træner vi i 90 minutter på Brøndby IFs flotte kunstgræsanlæg, som giver os mulighed for top-faciliteter alle uger, hele året – uanset vejr og vind.

Du forbedrer dig taktisk, teknisk, mentalt og fysisk

Vi træner målrettet på at udvikle dine taktiske, tekniske, mentale og fysiske kompetencer.

  • Taktisk får du en bedre sans for spillet og banens positioner.
  • Teknisk får du udviklet dine færdigheder, så du præsterer på et højere niveau.
  • Mentalt lærer du om forskellige personligheder på banen og definerer dine individuelle målsætninger.
  • Fysisk vil du opleve, at du hele tiden bliver stærkere (gælder både udholdenhed og muskelstyrke).

 

Du afslutter dit år på efterskole med fodbold med et linjeprojekt, der tager udgangspunkt i det, vi har gennemgået i løbet af året, så du får brugt den viden om fodbold, du har fået.

Filosofi

På fodboldlinjen er vi alle lige. Vi fungerer som et team, men dele af træningen bliver inddelt, så alle bliver udfordret på netop deres niveau.

Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden, hvis du kan passe din skolegang og øvrige forpligtelser på skolen.

For at få glæde af din tid som elev på idrætsefterskole med fodbold, skal du vise vilje til at forbedre sig som fodboldspiller gennem ydmyghed, disciplin og hårdt arbejde.

Samtidig vil vi skabe en kultur, hvor du og dine holdkammerater oplever et stærk fællesskab og succes gennem målrettet træning.

Du skal være klar til

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens største linje med plads til forskellighed
  • At du er en ægte teamplayer, der altid tager hensyn til dine holdkammerater

Du kan læse mere om vores værdier her

Linjeture

Kom med på træningslejr i udlandet som de professionelle

Vi tager på en linjetur til udlandet hvert år, til et sted hvor vi kan finde gode baner og et træningsmiljø, der minder om professionelle træningslejre. Det er en fantastisk uge, hvor vi alle på fodboldlinjen er af sted sammen.

På turen lever vi som professionelle fodboldspillere, og målet med turen er at nørde fodbold 24 timer i døgnet. Turen skal styrke det fællesskab, der er vigtigt for ethvert fodboldhold og sammenholdet som vi har på linjen.

Linjeturen er noget, vi alle glæder os rigtig meget til hvert år og du kan glæde dig til en sjov tur sammen med dine holdkammerater.

Kampe & turneringer

Få kamptræning i kampe og turneringer

Vi gør flere ting, for at du kan få en masse kamptræning i løbet af dit år på efterskole med fodbold.

Vi deltager i DBU’s efterskoleturneringen, hvor vi melder 2-3 hold til i forskellige rækker, afhængigt af,hvor mange elever vi er på holdet. I efterskoleturneringen kan vi afprøve de ting, vi træner i dagligdagen.

Vi deltager også i de indendørs sjællands- og danmarksmesterskaber.

Vil du have endnu mere kamptræning, anbefaler vi, at du melder dig ind i en klub.

Samarbejdsklubber

Ønsker du også at træne med i en klub, hjælper vi dig også med det.

Som efterskoleelev kan du søge om dobbelt spillercertifikat, så du bevarer kontakten til din tidligere klub, samtidig med at du træner i en klub i nærheden af efterskolen.

Vi samarbejder blandt andet med følgende klubber:

 

 

Her er dine trænere

Frederik Krabbe

Tidligere fuldtidsprofessionel fodboldspiller i ind- og udland. Hans aktive karriere spænder over klubber som AGF og Lyngby Boldklub og har mere end 100 superligakampe på CV’et.

Hertil har ”Krabbe” også spillet mere end 50 ungdomslandskampe fra U16-U21 landsholdet. Krabbe er stadig aktiv spiller i 2. divisionsklubben HIK.

Niels Gorm Andreasen

Tidlige aktiv fodboldspiller i diverse DBU-rækker.  Startede sin karriere på Fyn, men har i de senere år være aktiv i de Københavnske serierækker.

”Niller” er en ildsjæl, der brænder for alt der handler om fodbold og samtidig er han en stor fortaler for, at man med sammenhold og holdånd når længst.

Kontakt os med spørgsmål her

Send dit spørgsmål, og vi svarer, når vi kan.