Kontakt os | Viggo

Efterskole med pigefodbold for dig der bare knus-elsker fodbold

Hvis du gerne vil på efterskole, elsker fodbold og at pille bolden fra drengene i frikvarteret, så skal du læse med nu.

På linjen for fodbold for piger bliver du udfordret på dit niveau. Her kan du glæde dig til at blive en del af et fantastisk holdfællesskab af piger, der er lige så glade for fodbold, som du er.

Dit niveau er ikke så vigtigt, og alle kan være med. Men du skal have lyst til at udvikle dig som fodboldspiller og blive bedre både i spillet med bolden og taktisk på banen.

Du får et år på en ambitiøs og sjov efterskole med pigefodbold, hvor det er sammenhold, intensitet, seriøsitet, humor og glæde, som driver den daglige træning.

Hvis du vil se, hvad potentialet rækker til, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vores dygtige trænere i pigefodbold kan bringe dig til ‘next level’. Hvis du selv vil.

Så hvor god kan du blive? Hvem skal være dine nye fodbold-veninder? Find ud af det og tag et år sammen med alle os andre med bold i blodet.

Spring til

Alt om efterskole med pigefodbold hos os

Vi sørger for at rammerne er på plads, så du kan udvikle dig både som spiller og som holdkammerat. Og vi sørger for at din træning bliver både sjov og udfordrende, og at alle trives i det fællesskab, som i sidste ende skal bære et fodboldhold.

Træningen

Hvis du vil på efterskole med pigefodbold hos os, forventer vi at du elsker spillet og det ikke er tilfældigt, når du gang på gang piller bolden fra drengene i skolegården. Du ved også, at det kræver hård træning at blive en bedre fodboldspiller.

Vi træner målrettet på at udvikle dine taktiske, tekniske, mentale og fysiske kompetencer.

  • Taktisk får du en bedre sans for spillet og banens positioner.
  • Teknisk får du udviklet dine færdigheder, så du præsterer på et højere niveau.
  • Mentalt lærer du om forskellige personligheder på banen og definerer dine individuelle målsætninger.
  • Fysisk vil du opleve, at du hele tiden bliver stærkere (gælder både udholdenhed og muskelstyrke).

Du får indsigt i forskellige spillesystemer, så du får en bedre taktisk forståelse for spillet, og du lærer at sætte personlige mål for din træning, så du kan forbedre dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet.

Din træning bliver justeret til dit niveau og dine ambitioner

Vi hjælper dig med at opsætte realistiske træningsmål – evt. sammen med din klubtræner – og vi sørger for løbende at evaluere og justere dem sammen med dig.

For at du kan nå dine mål, er den daglige træning af og til opdelt ift niveau. Vi har også pladsspecifik træning, stationstræning og vi træner også med drengene.

Vi har også fokus på din fysiske grundform. Og fysisk træning kan sagtens være sjovt. Derfor bliver du også præsenteret for andre træningsformer som eksempelvis yoga og crossfit.

Vi finder et set-up, der passer til lige netop dit niveau og bringer dig bedst muligt videre i din udvikling som fodboldspiller.

Skoleåret afsluttes med et linjeprojekt, der tager udgangspunkt i de elementer, der er gennemgået i løbet af året.

Filosofi

Det er sammenhold, glæde og motivation, der er vigtigst på pigefodbold-linjen. Vi tror på, at det er forudsætningen for, at du og alle andre kan præstere og trives på og uden for fodboldbanen.

Du bliver en del af et unikt holdfællesskab, der henvender sig til både bredde- og elite-spillere. Det vigtige er, at du brænder for fodbold og har en ambition om at blive bedre til hver eneste træning – uanset vejr og vind.

Det er ikke et krav, at du spiller i en klub i din fritid. Men hvis du har ambitioner om at udvikle dig yderligere, har du selvfølgelig mulighed for at træne og spille kampe i en klub efter eget valg.

Vi samarbejder med en række store pige- og dameklubber i området, så mulighederne er mange i løbet af dit år på efterskole med pigefodbold.

Vi forventer

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens største linje med plads til forskellighed
  • At du er en ægte teamplayer, der altid tager hensyn til dine holdkammerater

Du kan læse mere om vores værdier her

Linjeture

Kom med på træningslejr i udlandet med dine venner på holdet

Pigefodbold-linjen tager hvert år på en linjetur til udlandet.

Her får du mulighed for at fordybe dig i fodboldspillet, finpudse detaljer og prøve dig selv af i kamp mod et lokalt hold.

Under de fremmede himmelstrøg arbejder vi også på at styrke fællesskabet på linjen med nye aktiviteter og fede oplevelser, der ryster os sammen som team.

Linjeturen er noget, vi alle glæder os rigtig meget til hvert år, og du kan glæde dig til en sjov tur sammen med dine holdkammerater.

Kampe

Vi deltager i DBU’s efterskoleturnering, hvor vi melder 2-3 hold til i forskellige rækker, afhængigt af hvor mange elever vi er på holdet. I efterskoleturneringen kan vi afprøve de ting, vi træner i dagligdagen.

Vil du have endnu mere kamptræning, anbefaler vi, at du melder dig ind i en klub.

Klubsamarbejder

Vi samarbejder med en række klubber for at skabe de bedste muligheder for dig som pigefodboldspiller, så du får mest muligt ud af et år på efterskole med pigefodbold hos os.

Vores samarbejdsklubber tæller FC Damsø, Solrød FC, AIK 65 Strøby og DIF. Alle klubberne står klar til at tage imod dig og støtte dig i din udvikling som fodboldspiller og menneske.

Spiller du i en af de samarbejdsklubber, der ligger i nærheden af skolen, kan du både deltage i ugentlige træninger og kampe for klubben.

Som elev på en efterskole med pigefodbold kan du søge om dobbelt spillercertifikat, så du bevarer kontakten til din tidligere klub, samtidig med at du træner i en klub i nærheden af efterskolen.

Her er dine trænere

Gitte Andersen

Gitte har en lang aktiv karriere bag sig, som blandt andet tæller kontraktfodbold I Brøndby IF samt 79 landskampe for A landsholdet med deltagelse i både EM og VM.

Herudover har Gitte en DBU T-træneruddannelse og har tidligere fungeret som talenttræner for DBU.

Gitte er desuden faglærer og kontaktlærer på efterskolen.

Per Nielsen

Per har ligeledes en lang aktiv karriere bag sig, hvor det blev til 547 førsteholdskampe for Brøndby IF samt 10 A-landskampe.

Per har tidligere været træner i Hvidovre IF, men har siden 2015 fungeret som cheftræner for Brøndby IF´s bedste kvindehold i 3F-ligaen.

Kontakt os med spørgsmål her

Send dit spørgsmål, og vi svarer, når vi kan.