Vi samler på dedikerede mennesker

Hos os møder du kun erfarne og kompetente lærere og trænere, der ved alt om, hvilke metoder der skaber de bedste resultater.

Ledelsen og Administration

Mikkel Christoffersen

Forstander

Jeg har en baggrund som fodboldspiller og har spillet på samtlige niveauer fra Danmarksserien til Superligaen. Som gammel forsvarsspiller har jeg derfor altid holdet og fællesskabet for øje, hvilket også kendetegner min tilgang til undervisning – uanset om det er i klasselokalet eller på fodboldbanen.

Jeg har været forstander siden august 2018, men forsøger at være ude blandt eleverne, så meget tiden tillader det. Jeg rejser gerne med på både linje- og studieture og gør altid mit til, at alle får gode oplevelser for livet.

Lotte Tangrid Rune

Skolesekretær

Jeg har arbejdet som administrativ kontorassistent i mange år, inden jeg blev ansat som skolesekretær på Brøndby Idrætsefterskole tilbage i 2009. For mig er god service over for både forældre, elever og kollegaer særdeles vigtigt. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at tage fat i mig – så finder vi en løsning.

Jeg sætter fællesskabet højt, da det er vigtigt for mig at bidrage til, at alle får den bedst tænkelige oplevelse her på skolen. Udover de administrative opgaver har jeg en meget alsidig rolle på skolen. Jeg hjælper altid gerne til, når der er opgaver eller udfordringer, der skal løftes i fællesskab. Og så deltager jeg gerne på skolens årlige studietur og i de arrangementer, der er på skolen.

Henrik Birch

Bogholder

Lærerteam

Gitte Andersen

Træner på Pigefodboldlinjen samt underviser i dansk og idræt

Jeg har arbejdet på skolen, siden vi slog dørene op i 2009. Man siger, at et arbejde på en efterskole er en livsstil, hvilket passer rigtig godt på mig. Jeg har en baggrund som fodboldspiller på eliteplan med adskillige landsholdskampe i bagagen og mange aktive år i den bedste, danske liga. Min tilgang til såvel fodboldtræning, undervisning og efterskoletid bygger på fællesskab, nærhed, individualitet, anerkendelse, engagement og ikke mindst at have det sjovt med det, vi laver. Jeg brænder for at være med til at udvikle unge mennesker personligt og fagligt og vil gå langt for at gøre en forskel i deres hverdag.

Jesper Bundgaard

Underviser på Fit2Perform-linjen

Jeg har en baggrund i ledelse, coaching og mentaludvikling og arbejder til dagligt med både unge og etablerede sportsatleter. På skolen tager jeg mig blandt andet af Fit2Perform-linjen samt Top Performance ugerne. Jeg interesserer mig for mange forskellige sportsgrene og træningsformer og var i mine unge dage en aktiv håndboldspiller. I dag finder du mig typisk på landevejene, når jeg som triatlet prøver kræfter med ironman og kortere sprintdistancer. Med baggrund i min uddannelse har jeg særligt fokus på dannelse og udvikling af elevernes personlighed. Det er vigtigt at have hovedet med, når der skal præsteres på topplan.

Stine Stensvig Olsen

Lærer dansk, samfundsfag, engelsk

Oprindeligt fra det vestjyske, hvor vinden blæser 80% af tiden, og solnedgangen altid er magisk. Jeg er uddannet lærer fra Aarhus læreruddannelse, og har sidenhen undervist i musik, engelsk, dansk, samfundsfag og historie. Jeg brænder for at skabe refleksioner om og mere forståelse for vores verden og de mennesker, der lever på den. Jeg tror på, at man med nysgerrighed, respekt for hinanden, kreativitet og modet til at fejle kan åbne sig for en masse læring, og sigter derfor mod, at min undervisning kan give bare en smule af det.

Morten Lind

Træner på Drengefodboldlinjen samt underviser i engelsk og naturfag

Jeg er uddannet lærer i 2015 med fagene engelsk, biologi og idræt. Som aktiv satsede jeg stort på udspring og var tæt på at komme til OL. Jeg deltog ved adskillige World Cups samt EM og VM, inden en skade i 2008 satte en stopper for karrieren. I stedet tog jeg tjansen som målmand på Virum-Sorgenfris danmarksseriehold i fodbold og valgte samtidig at tage en målmandstræneruddannelse. I klasseværelset og på fodboldbanen har jeg anerkendende tilgang til læring. Det er både nødvendigt og helt ok at fejle for at blive bedre. Mine elever lærer, at processen ofte er mindst lige så vigtig som slutresultatet.

Tim Kjær

Træner på Ishockeylinjen samt underviser i matematik og fysik/kemi

Jeg er læreruddannet og har en kandidatgrad i Pædagogisk Antropologi samt mange års undervisningserfaring fra både ind- og udland. Desuden har jeg været konsulent på flere uddannelsesprojekter under Erasmus+. For år tilbage spillede jeg håndbold på eliteniveau og har siden uddannet mig som skiinstruktør og håndboldtræner hos Dansk Håndbold Forbund.

Det er mig, der står for Ishockeylinjen på efterskolen, og derudover underviser jeg i naturfag og matematik på skolen med afsæt i 21st Century Learning Skills. Det indebærer, at jeg ud fra fagenes færdigheds- og vidensmål udvikler de kompetencer, der er nødvendige til livet efter skolen.

Sisse Bruun Jepsen

Underviser på Fit2Perform-linjen samt i matematik

Jeg underviser på Fit2Perform-linjen og i matematik. Og så er jeg studievejleder. Så det er mig, der hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal bruge din fremtid på, når du er færdig med dit år på efterskolen. Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og føler faktisk, at jeg har verdens bedste arbejde. Det motiverer mig enormt at være med til at gøre en forskel for dig og de andre elever. Jeg drives af at løfte i flok, fordi jeg ved, at de største succeser altid skabes i samarbejde med andre. Det er ikke mindst den fælles indsats, der har skabt det unikke miljø på Brøndby Idrætsefterskole for både elever og medarbejdere.

Niels Gorm Andreasen

Lærer fodbold, matematik, naturfag

Jeg er læreruddannet i matematik, fysik/kemi og geografi. Herudover har jeg taget en uddannelse som friluftvejleder og er bl.a. instruktør i mountainbike, ski, kano og kajak – samt jeg har spillet fodbold det meste af mit liv.

Jeg har som underviser altid arbejdet med unge i udskolingen samt været et halvt år i Uganda med Røde Kors, hvor jeg ligeledes arbejdede med unge.

Frederik Krabbe

Lærer (dansk, fodbold)

Oprindeligt fra smilets by, Aarhus, men har efterhånden boet i København i 10 år. Jeg er uddannet Dansk- og idrætslærer. Udover min lærerfaglige uddannelse er jo også uddannet fysiurgisk sportsbehandler. Jeg varetager dansk og engelsk og er fodboldtræner for fodbolddrengene.

Udover mine uddannelser har jeg fået en livslang læring i at være professionel fodboldspiller i både indland og udland. Fodboldkarrieren har givet mig en forståelse for vigtigheden af et stærkt sammenhold, og hvilke mekanismer der er afgørende for at vi som mennesker kan opnå et fælles mål. Det er lige nøjagtig den læring, som jeg dagligt forsøger at give videre til vores elever.

Christina Baun

Lærer dansk, matematik, funktionel fysisk træning

Jeg er uddannet lærer med hovedfag i dansk, matematik og håndværk & design.

På BIE underviser jeg i dansk og matematik i 10. klasse samt træningstilbuddet funktionel fysisk træning. Jeg er kreativ, hvilket medfører, at jeg ofte igangsætter kreative aktiviteter for eleverne.

Derudover har jeg en bachelorgrad i Idræt fra Aarhus Universitet, og har dermed kendskab og interesse for flere forskellige idrætter. Min egen idrætsbaggrund kommer fra håndboldverdenen, hvor særligt det sociale element var fundamentet for de mange års håndbold. Jeg har interesse og færdigheder indenfor en bred vifte af forskellige idrætsgrene, hvilket har medført, at jeg ligeledes har flere instruktør -og træner uddannelser i rygsækken. De tre essentielle nøgleord, som jeg finder vigtige i idræt er; det sociale, fællesskabet og glæden ved fysisk aktivitet.

Mikkel Bo Hansen

Underviser i matematik, naturfag og Esport

Nordjyde, livsnyder og uddannet lærer fra Den frie Lærerskole på Sydfyn. Jeg brænder for lærerfaget og efterskolelivet og elsker at rejse, nørde og udfolde mig fysisk. Min spidskompetence er at skabe stærke og tillidsfulde relationer, hvor jeg møder eleven præcis der, hvor han eller hun er i livet. Det giver helt unikke muligheder i undervisningen og i dannelsen af den enkelte elev.

For mig er det vigtigste at skabe optimale rammer for mine elever, så de får det fedeste år på efterskolen. “You can’t do everything, but you can do anything!”
P.S. Jeg er faktisk også ret sjov.

Jack Samrawi

Underviser i dans

Jeg er uddannet pædagog, koreograf samt danser (uddannet fra Flow Dance Academy, STEPZ Dansestudie og DGI) – og er faktisk selv tidligere elev på Brøndby idrætsefterskole. Udover at undervise på danselinjen på BIE er jeg selv aktiv i dansemiljøet. Jeg underviser på HDF i Glostrup og er fast danser i dansegruppen Liberty, der performer til store events.

Tidligere har jeg undervist på Dansekapellet, DanceNow Studio og Flow Dance Academy. Og så har jeg arbejdet sammen med kunstnere som Neon Hitch (UK), Ivy (SE), Claes Cem (US), Nikoline Sunshine (DK) og Bryan Rice (DK). Igennem de seneste år, har jeg desuden stået for koreografien til Copenhagen Gay Pride.

Jenna Bagge

Underviser i dansk, engelsk og historie

Jeg har en baggrund som elitesportsdanser under Team Danmark og har blandt andet vundet DM fem gange. Derudover er jeg danselærer i Vild Med Dans på TV2. Min dansebaggrund har lært mig at være kreativ og samarbejde med en masse forskellige mennesker, hvilket jeg ofte tager med ind i min undervisning.

Ved siden af min stilling som lærer på skolen er jeg i gang med en kandidatuddannelse i didaktik. Et super spændende fag, der giver mig værdifuld indsigt i forskellige pædagogiske læringsmetoder. Jeg gør mit bedste for at være der for eleverne og hjælpe dem med at få det bedste ud af deres år på efterskolen.

Kristian Simonsen

Træner i Esport

Jeg har en lang baggrund som Counterstrikespiller og har spillet på Top 10-hold i Danmark i over 10 år. Min kærlighed til Counterstrike startede for alvor, da jeg var 12 år – og jeg er stadig langt fra færdig med spillet.

Jeg har altid været glad for holdsport, uanset om det foregår på serveren i CS:GO eller på grønsværen til en fodboldkamp. I mine unge dage spillede jeg selv en del fodbold i Greve og Herfølge. Det at være en god teamplayer vil altid være det vigtigste for mig. Et godt sammentømret hold, hvor alle har en vigtig plads på holdet, vinder bare flere kampe.

Magnus Bargholz

Træner på Fit2Perform

Jeg er selv tidligere elev på skolen og har tidligere spillet fodbold på eliteplan. Siden sommeren 2018 har jeg skiftet fra fodbolden til triatlon på elite niveau. Jeg drømmer om at blive fuldtids professionel triatlet og derfor bruger jeg meget af min tid på at træne. Jeg har altid interesseret mig for træning både fysiologisk og mentalt. Jeg har af den grund i mange år, læst om fysiologien bag træning, samt testet mange ting af i praktisk. Jeg sætter en stor glæde i at hjælpe andre, og forhåbentlig kan jeg som træner på Fit2perform linjen hjælpe eleverne til at opnå deres drømme, indenfor deres respektive sportsgren eller med at leve et sundt liv og komme i god form.

Teknisk Service

Jarl D. Hansen

Teknisk serviceleder

Jeg har gennem 20 år været Teamleder ved Konservatorskolen, dernæst 3 år i DAB, inden jeg omsider fandt vej til Brøndby Idrætsefterskole. Gennem mit arbejde i servicefaget er jeg vant til at møde alle i øjenhøjde.

Det er både sjovt, spændende og udfordrende at arbejde med service og vedligehold i et miljø fyldt med teenagere, og ingen af dagene synes ens. Brøndby Idrætsefterskole er en ung institution, så jeg finder stor glæde i at være med på ”sidelinjen” og finde på nye ideer, som kan optimere faciliteterne til glæde for eleverne og de ansatte.

Søren Skovrup

 Teknisk Servicemedhjælper

Nanna Blom

 Skolemor

Køkken

Michel Mønsted

Kok – køkkenleder

Jeg er uddannet kok i 2007, og har stor erfaring med at arbejde i forskellige køkkener samt fokusområder inden for den gastronomiske verden. Jeg har blandt andet arbejdet på Teaterkælderen (Det Ny Teater), Nimb i Tivoli, Vejle Skyttehus og på forskellige restaurationer på Bakken. Før jeg blev uddannet kok, har jeg taget en uddannelse som klejnsmed i 1999 og en HHX i 2003.

Jeg er ansvarlig for køkkenet på skolen. Jeg sørger dagligt for at sammensættes 7 sunde måltider, der tilgodeser elevernes energi og næringsbehov. Jeg lægger stor vægt på at maden er skabt fra bunden med mindst mulige forarbejdet varer. Når eleverne er med i køkkenet lærer, og giver jeg dem de mest basale regler inden for køkkenhygiejne og råvarekendskab.

Daniel Mikić

Kok

Jeg er født i Danmark og har forældre, der stammer fra Kroatien. I 2007 blev jeg udlært kok fra restaurant NIMB i TIVOLI – og her på skolen er det mig, der svinger gryderne og sørger for, at du og de andre elever får en sund kost, så I kan præstere optimalt.

Jeg elsker sport og har siden jeg var 7 år dyrket en lang række forskellige sportsgrene. Uanset hvor jeg er, spreder jeg positiv energi og masser af kærlighed. Jeg ønsker grundlæggende det bedste for alle, jeg møder på min vej. Live-Love-Laugh. Vær glad og positiv, og du vil tiltrække alt, hvad du ønsker dig i livet.

Susanne Jensen

Køkkenassistent

Ida Stenholm Hjort

Ernæringsassistent

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig