Årsplan

Alle efterskoler skal hvert år oplyse om den overordnede årsplan.

Du kan se vores her:

Indholdsplan

I indholdsplanen kan du læse nærmere om, hvordan vi driver vores efterskole. Indholdsplanen er et lovkrav, men vi bruger den i høj grad også som et dynamisk arbejdsredskab i den fortsatte udvikling af vores fantastiske skole.

Skoleuger og aktiviteter

Et skoleår består af 42 skoleuger. Ugerne vil være en blanding af almindelige skemauger, temauger, projektuger, studieture og prøveuger. Her kan du se årets ferie- og aktivitetskalender:

Skolens vedtægter

Skolens vedtægter er naturligvis udformet i overensstemmelse med gældende bestemmelser på efterskoleområdet.

Vedtægterne er godkendt af ministeriet den 26. juni 2009 og offentliggjort den 1. august 2009.

Vedtægterne er senest revideret på repræsentantskabsmøde 24. april 2018.

Resultat af skolens karaktergivning

Elevernes overgangsfrekvens til anden uddannelse

Undervisningsmiljøvurdering

UMV 2022 er under udarbejdelse, og kan downloades inden længe.

Antimobbestrategi

Her kan du se skolens antimobbestrategi

Elev- og forældrekontrakt

I elev- og forældrekontrakten findes oplysninger om optagelsesproceduce, elevbetaling, ansøgning om elevstøtte m.m. Ved optagelse underskriver eleven, forældrene og skolen, kontrakten.

Elev- og forældrekontrakten findes her: