Udfold dit potentiale

Værdier fortæller noget om, hvordan vi ser verden – og hvad vi fokuserer på. Gode værdier er afgørende for, om vi lykkes med det, vi sætter os for.

På BIE tror vi på, at ethvert individs, enhver gruppes eller institutions succes afgøres af de værdier, som vi lever efter. Her ser du vores værdier…

Vilje

“Alle kan opnå fantastiske resultater under perfekte omstændigheder – sådan er livet bare ikke.”

Derfor kræver det VILJE at rejse sig op fra nederlag, modstå overspringshandlinger og andre kortsigtede fristelser.

Som skole søger vi konstant at få den indre styrke frem i vores elever, udfordre dem, når de forsøger at tage genveje og støtte dem til at blive ved med at tro på sig selv.

Som elev på skolen er det vigtigt, at du er i stand til at være vedholdende, når det gør ondt, ikke give op, når det bliver svært – og være indstillet på at gøre dit bedste, der hvor du er.

Ambitioner

“Alle har potentialet til at opnå fantastiske resultater, uanset deres baggrund, evner og viden – men ikke alle tør.”

Derfor kræver det AMBITIONER om at udvikle sig for at være en del af skolen – og et mål om at blive meget bedre, uanset dit udgangspunkt.

Som skole synliggør vi løbende elevernes potentiale overfor dem selv og kræver aldrig mindre af dem, end det, vi ved, de er i stand til at indfri.

Som elev er det vigtigt, at du stræber efter at forbedre dig fra dit udgangspunkt, række lidt højere end du kan og ikke nøjes med det næstbedste.

Engagement

“Alle vil gerne opnå fantastiske resultater – men meget få er villige til at gøre det, der skal til.”

Derfor kræver det ENGAGEMENT og stort personligt ansvar at opnå det, vi ønsker. Vi kan ikke overlade alt til andre, men må selv søge indflydelse, være nysgerrige og dedikerede.

Som skole formår vi at skabe optimale, motiverende rammer for vores elevers udvikling og aldrig kræve noget af vores elever, som vi ikke selv er i stand til at efterleve.

Som elev er det vigtigt, at du er indstillet på at gå forrest i din udvikling, hjælpe andre til at gøre det samme og dedikere dig til fællesskabet.

Udtalelser
fra tidligere
elever

[thim-testimonials limit=”12″ pause_time=”8000″ autoplay=”true” mousewheel=”true” link_to_single=””]

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Så er høstweekenden, som har kørt fredag og lørdag nået sin ende og sikke en weekend. Tak til eleverne for en skøn oplevelse sammen med jer. ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Det ser vel nok flot og hyggeligt ud 😘👏🎃

🥳👌

Værdigfight på BIE❤️🔥 ... Se mereSe mindre

Værdigfight på BIE❤️🔥
Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

Telttur #efterskole #efterskolelivet #bie #friends #friendship #family #love #outdoors #outdoor #fun #goodvibes #GoodTimes #behappy ... Se mereSe mindre

Telttur #efterskole #efterskolelivet #bie #friends #friendship #family #love #outdoors #outdoor #fun #goodvibes #goodtimes #behappy
Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

Stemningsbilleder fra colourrun 📸🌈 #love #efterskole #efterskolelivet #bie #color #colorrun #friends #friendship #family #love ... Se mereSe mindre

Skønne billeder 😄

Det er vist godt der skal gøres rent på badeværelserne i morgen 😊

Ser festlig ud. Der bliver gang i badeværelset ha ha😁

Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

Der bliver lavet smarte og seje T-shirt til dagens #colorrun , fede looks med ansigtsmaling kampråb og meget andet. #color #Colorful #friends #friendship #family #love #efterskole #efterskolelivet #bie ... Se mereSe mindre

Der bliver lavet smarte og seje T-shirt til dagens #colorrun , fede looks med ansigtsmaling kampråb og meget andet. #color #colorful #friends #friendship #family #love #efterskole #efterskolelivet #bie
2 måneder siden
Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

Colorful dinner ❤️🧡💛💚💙💜 Eleverne har sammen i grupper af 10, dekoreret borde med pynt og stearinlys som de har malet! #friends #friendship #family #love #efterskole #bie ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Hvor er det flot lavet. God fornøjelse.👍

Hvor ser det hyggeligt ud, håber I får en skøn weekend.

Super flot god weekend 👍🤩

God aften 💛💙🥳

Så fint god aften 💛💙

Sååååå flot 💙💛 dejlig aften til jer 😊

Hvor ser det hyggeligt ud. Rigtig god weekend. Kh Lona

View more comments

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.