Vi skaber
hele mennesker

Værdier fortæller noget om, hvordan vi ser verden – og hvad vi fokuserer på. Gode værdier er afgørende for, om vi lykkes med det, vi sætter os for.

På BIE tror vi på, at ethvert individs, enhver gruppes eller institutions succes afgøres af de værdier, som vi lever efter. Her ser du vores værdier…

Vilje

“Alle kan opnå fantastiske resultater under perfekte omstændigheder – sådan er livet bare ikke.”

Derfor kræver det VILJE at rejse sig op fra nederlag, modstå overspringshandlinger og andre kortsigtede fristelser.

Som skole søger vi konstant at få den indre styrke frem i vores elever, udfordre dem, når de forsøger at tage genveje og støtte dem til at blive ved med at tro på sig selv.

Som elev på skolen er det vigtigt, at du er i stand til at være vedholdende, når det gør ondt, ikke give op, når det bliver svært – og være indstillet på at gøre dit bedste, der hvor du er.

Ambitioner

“Alle har potentialet til at opnå fantastiske resultater, uanset deres baggrund, evner og viden – men ikke alle tør.”

Derfor kræver det AMBITIONER om at udvikle sig for at være en del af skolen – og et mål om at blive meget bedre, uanset dit udgangspunkt.

Som skole synliggør vi løbende elevernes potentiale overfor dem selv og kræver aldrig mindre af dem, end det, vi ved, de er i stand til at indfri.

Som elev er det vigtigt, at du stræber efter at forbedre dig fra dit udgangspunkt, række lidt højere end du kan og ikke nøjes med det næstbedste.

Engagement

“Alle vil gerne opnå fantastiske resultater – men meget få er villige til at gøre det, der skal til.”

Derfor kræver det ENGAGEMENT og stort personligt ansvar at opnå det, vi ønsker. Vi kan ikke overlade alt til andre, men må selv søge indflydelse, være nysgerrige og dedikerede.

Som skole formår vi at skabe optimale, motiverende rammer for vores elevers udvikling og aldrig kræve noget af vores elever, som vi ikke selv er i stand til at efterleve.

Som elev er det vigtigt, at du er indstillet på at gå forrest i din udvikling, hjælpe andre til at gøre det samme og dedikere dig til fællesskabet.

Udtalelser
fra tidligere
elever

Simone

Simone Harris Jacobsen

HVER en lærer + personale på BIE har haft en indflydelse på hvor jeg står den dag i dag. Mine mange BIE-venskaber har selvfølgelig også givet mig meget med på vejen, men lærernes formåen af at være der for mig i hver enkel sag er det der har hjulpet mig gennem mit år på efterskole med meget i bagagen. På trods af at vi var en elevflok på knap 90 og lærerne skolemæssigt havde en del at se til, så var der aldrig en tøven hvad angår at være der for deres elever. Ingen blev overset og af den grund var de alle med til at lave os til én stor BIE familie med masser af gode oplevelser!

Benjamin

Benjamin Sandholdt Jensen

Mit år på BIE kan beskrives ganske kort og godt. Det var intet andet end alle de typiske klichéer man kender omkring efterskoler. Det var det bedste år jeg har haft, jeg fik gode venner og bekendtskaber for livet og det var helt klart det mest lærerige år for mig. Jeg vil aldrig bytte det år for noget.

BIE på Sociale Medier