Udfold dit potentiale

Værdier fortæller noget om, hvordan vi ser verden – og hvad vi fokuserer på. Gode værdier er afgørende for, om vi lykkes med det, vi sætter os for.

På BIE tror vi på, at ethvert individs, enhver gruppes eller institutions succes afgøres af de værdier, som vi lever efter. Her ser du vores værdier…

Vilje

“Alle kan opnå fantastiske resultater under perfekte omstændigheder – sådan er livet bare ikke.”

Derfor kræver det VILJE at rejse sig op fra nederlag, modstå overspringshandlinger og andre kortsigtede fristelser.

Som skole søger vi konstant at få den indre styrke frem i vores elever, udfordre dem, når de forsøger at tage genveje og støtte dem til at blive ved med at tro på sig selv.

Som elev på skolen er det vigtigt, at du er i stand til at være vedholdende, når det gør ondt, ikke give op, når det bliver svært – og være indstillet på at gøre dit bedste, der hvor du er.

Ambitioner

“Alle har potentialet til at opnå fantastiske resultater, uanset deres baggrund, evner og viden – men ikke alle tør.”

Derfor kræver det AMBITIONER om at udvikle sig for at være en del af skolen – og et mål om at blive meget bedre, uanset dit udgangspunkt.

Som skole synliggør vi løbende elevernes potentiale overfor dem selv og kræver aldrig mindre af dem, end det, vi ved, de er i stand til at indfri.

Som elev er det vigtigt, at du stræber efter at forbedre dig fra dit udgangspunkt, række lidt højere end du kan og ikke nøjes med det næstbedste.

Engagement

“Alle vil gerne opnå fantastiske resultater – men meget få er villige til at gøre det, der skal til.”

Derfor kræver det ENGAGEMENT og stort personligt ansvar at opnå det, vi ønsker. Vi kan ikke overlade alt til andre, men må selv søge indflydelse, være nysgerrige og dedikerede.

Som skole formår vi at skabe optimale, motiverende rammer for vores elevers udvikling og aldrig kræve noget af vores elever, som vi ikke selv er i stand til at efterleve.

Som elev er det vigtigt, at du er indstillet på at gå forrest i din udvikling, hjælpe andre til at gøre det samme og dedikere dig til fællesskabet.

Udtalelser
fra tidligere
elever

[thim-testimonials limit=”12″ pause_time=”8000″ autoplay=”true” mousewheel=”true” link_to_single=””]

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I er de sejeste elever. Tak for en rigtig dejlig projektuge. I har givet den gas, udvist viljestyrke og samarbejde. Hvor er vi heldige med vores job og arbejde med jer allesammen. Der skulle prøves kræfter med Triathlon: 200 m svømning, 18 km cykling og 6 km løb. Top 4 på dagens distance: Palle 01.25.14, Noah 01.28.32, Mads 01.28.35,
Barbra 01.30.08. Se video i kommentaren😀

Kommenter på Facebook

Mega seje unge mennesker 💪💪💪

Resultatmæssigt ingen succes for Brøndby IF. alligevel en stor dag for Christian Friedrich der fik debut for BIF i dagens derby. Vi er utrolig stolte af at endnu en tidligere elev har fundet vej til Superligaen. Kæmpe tillykke. ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Silas Breinholt

... Se mereSe mindre

Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Et lod koster 50 kroner, og du kan købe lige så mange lodder, som du har lyst til.

Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00
... Se mereSe mindre

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om at vinde en signeret spillertrøje fra hhv. Brøndby, FCK og Brøndbys kvindehold og samtidig støtte Børnelungefonden.Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Send beløbet til mobilepay nummer 74973, skriv “konkurrence” i kommentarfeltet, og du er så automatisk med i lodtrækningen.Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00