DANS

danselinjen træner, danser og udvikler vi sammen – evnen til at kombinere lækre koreografier med din personlighed.

Du lærer at danse – ikke kun med kroppen, men også med hjertet.

Kombineret med masser af spændende nye trin og koreografier vil du her have mulighed for at udvikle dig til at blive den bedste performer.

Du behøver ikke at være professionel, men vi forventer, at du er topmotiveret, engageret og udviser vilje til at blive den bedste udgave af dig selv og løfte dit niveau – uanset hvor du er nu.

Så om du er dreng eller pige, nybegynder eller har masser af danseerfaring, får du mulighed for at blive udfordret og udviklet både i forhold til din dans og dine koreografiske evner.

Det kræver mod, sved, vilje, ambitioner og engagement, men giver dig til gengæld glæde, en sprudlende krop og en stimuleret kreativitet.

Del med dine venner

Share Button

“Det er dejligt at man kan træne alt det man har lyst til, og det betyder, at man udvikler sig meget mere. Vi træner om morgenen og går i skole bagefter, og jeg synes det er rigtig godt at komme i gang og få brugt noget energi – det passer rigtig godt til mig!”

Kristina

Navn

E-Mail

Spørgsmål

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 5 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

 

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Send us mail

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.