For dig, der for
alvor vil booste
din performance

Fit2Perform-linjen gør dig til en bedre sportsudøver på alle niveauer. Du får power, udholdenhed og mental styrke til at skabe store resultater. Linjen er oplagt at kombinere med din egen sportsgren, hvad enten det er tennis, løb, boksning, fægtning eller noget helt femte.

Fit2Perform er linjen for dig, der bare elsker at træne og gerne vil have endnu mere ud af anstrengelserne. Større muskler, mere udholdenhed eller specifik træning til at forbedre dine præstationer i en bestemt sport. Sammen definerer vi målet med din træning og sammensætter derefter et unikt program, der sikrer, at du med garanti overgår dine egne forventninger.

Træningen

målrettet på at udvikle din fysik og psyke, så du får nogle fantastiske redskaber, du kan bruge hele livet. Mentalt lærer du om forskellige personlighedstyper – samt deres styrker og udfordringer – og får defineret dine personlige målsætninger. Fysisk vil du opleve, at du hele tiden bliver stærkere og kan præstere bedre. Det gælder både udholdenhed, kondition, smidighed, koordination og muskelstyrke.

Skoleåret afsluttes med et linjeprojekt, der tager udgangspunkt i de temaer, vi har arbejdet med i løbet af året.

Vil du kombinere linjen med din egen sport, så læs mere her

Her kan du forvente alsidig og målrettet træning i et stærkt fællesskab med plads til alle ambitioner.

Filosofi

Vores tilgang er, at du skal udvise vilje til at forbedre dig fysisk og mentalt gennem mod, disciplin og hårdt arbejde. Du skal turde at arbejde aktivt med dig selv. Til gengæld lærer du, hvordan du med flid og målrettet træning kan opnå toppræstationer – både inden og uden for sportens verden. På Fit2Perform-linjen er alle lige. Vi fungerer som et team, men dele af træningen bliver inddelt, så alle bliver udfordret på deres unikke niveau. Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden, men selvfølgelig kun, hvis du passer din skolegang og øvrige forpligtelser på skolen.

Vi forventer…

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens mest alsidige linje med plads til forskellighed
  • At du både evner at udvikle dig individuelt og tager ansvar for fællesskabet

Er du eliteatlet, forsøger vi at tage højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer m.v.

Linjeture

Hvert år tager vi på linjetur. Det er en fantastisk uge, hvor vi er afsted sammen og ikke skal tænke på andet end at træne og finde ny inspiration. Målet med turen er at udfordre os selv i nye omgivelser og ikke mindst styrke det fællesskab, vi har på linjen. Linjeturen er placeret i løbet af vinterhalvåret og går altid til udlandet, hvor vi kan finde gode træningsforhold med mange forskellige træningsmuligheder.

Linjeturen er et af årets absolutte højdepunkter, så du kan godt glæde dig!

Konkurrencer

Vi deltager ofte i konkurrencer. Nogle er obligatoriske, mens andre er frivillige. I de obligatoriske tager vi altid udgangspunkt i dit niveau, men sørger selvfølgelig for, at du bliver udfordret, så du opnår mål, du ikke turde drømme om. Vi har en fast overbevisning om, at vi udvikler os bedst, når vi tør udfordre os selv.

Klubsamarbejder

På Fit2Perform-linjen samarbejder vi med en række klubber inden for forskellige sportsgrene – blandt andet Sparta Atletik Klub, Vallensbæk Kano og Kajak Klub, Hvidovre Bokseklub og KB Tennis. Vi er meget åbne for at etablere nye samarbejder, hvis du gerne vil dyrke en bestemt sport. Bare sig til, så finder vi ud af det.

Trænerne

Sisse Bruun Jepsen

Jeg underviser på Fit2Perform-linjen og i matematik. Og så er jeg studievejleder. Så det er mig, der hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal bruge din fremtid på, når du er færdig med dit år på efterskolen. Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og føler faktisk, at jeg har verdens bedste arbejde. Det motiverer mig enormt at være med til at gøre en forskel for dig og de andre elever. Jeg drives af at løfte i flok, fordi jeg ved, at de største succeser altid skabes i samarbejde med andre. Det er ikke mindst den fælles indsats, der har skabt det unikke miljø på Brøndby Idrætsefterskole for både elever og medarbejdere.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig

Nyheder

Jesper Bundgaard
13. september 2020

Ny træner på bordtennislinjen

Jesper Bundgaard
29. august 2019

Efterskolernes dag 2019

Jesper Bundgaard
23. april 2018

Ny esportlinje på Brøndby Idrætsefterskole

Jesper Bundgaard
28. marts 2018

Ny eksklusiv forboldpigecamp!

Jesper Bundgaard
19. december 2017

Efterskolernes aften 2018