Tilbage

For dig, der for
alvor vil booste
din performance

Fit2Perform-linjen gør dig til en bedre sportsudøver på alle niveauer. Du får power, udholdenhed og mental styrke til at skabe store resultater. Linjen er oplagt at kombinere med din egen sportsgren, hvad enten det er løb, boksning, fægtning eller noget helt fjerde.

Fit2Perform er linjen for dig, der bare elsker at træne og gerne vil have endnu mere ud af anstrengelserne. Større muskler, mere udholdenhed eller specifik træning til at forbedre dine præstationer i en bestemt sport. Sammen definerer vi målet med din træning og sammensætter derefter et unikt program, der sikrer, at du med garanti overgår dine egne forventninger.

Træningen

Er målrettet på at udvikle din fysik og psyke, så du får nogle fantastiske redskaber, du kan bruge hele livet. Mentalt lærer du om forskellige personlighedstyper – samt deres styrker og udfordringer – og får defineret dine personlige målsætninger. Fysisk vil du opleve, at du hele tiden bliver stærkere og kan præstere bedre. Det gælder både udholdenhed, kondition, smidighed, koordination og muskelstyrke.

Skoleåret afsluttes med et linjeprojekt, der tager udgangspunkt i de temaer, vi har arbejdet med i løbet af året.

Vil du kombinere linjen med din egen sport, så læs mere her

Her kan du forvente alsidig og målrettet træning i et stærkt fællesskab med plads til alle ambitioner.

Filosofi

Vores tilgang er, at du skal udvise vilje til at forbedre dig fysisk og mentalt gennem mod, disciplin og hårdt arbejde. Du skal turde at arbejde aktivt med dig selv. Til gengæld lærer du, hvordan du med flid og målrettet træning kan opnå toppræstationer – både inden og uden for sportens verden. På Fit2Perform-linjen er alle lige. Vi fungerer som et team, men dele af træningen bliver inddelt, så alle bliver udfordret på deres unikke niveau. Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden, men selvfølgelig kun, hvis du passer din skolegang og øvrige forpligtelser på skolen.

Vi forventer…

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens mest alsidige linje med plads til forskellighed
  • At du både evner at udvikle dig individuelt og tager ansvar for fællesskabet

Er du eliteatlet, forsøger vi at tage højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer m.v.

Linjeture

Hvert år tager vi på linjetur. Det er en fantastisk uge, hvor vi er afsted sammen og ikke skal tænke på andet end at træne og finde ny inspiration. Målet med turen er at udfordre os selv i nye omgivelser og ikke mindst styrke det fællesskab, vi har på linjen. Linjeturen er placeret i løbet af vinterhalvåret og går altid til udlandet, hvor vi kan finde gode træningsforhold med mange forskellige træningsmuligheder.

Linjeturen er et af årets absolutte højdepunkter, så du kan godt glæde dig!

Konkurrencer

Vi deltager ofte i konkurrencer. Nogle er obligatoriske, mens andre er frivillige. I de obligatoriske tager vi altid udgangspunkt i dit niveau, men sørger selvfølgelig for, at du bliver udfordret, så du opnår mål, du ikke turde drømme om. Vi har en fast overbevisning om, at vi udvikler os bedst, når vi tør udfordre os selv.

Klubsamarbejder

På Fit2Perform-linjen er der mulighed for samarbejde med en række klubber inden for forskellige sportsgrene. Vi er meget åbne for at etablere nye samarbejder, hvis du gerne vil dyrke en bestemt sport. Morgentræning i klubregi skal typisk kunne placeres tirsdag og torsdag morgen frem til kl. 9.30. Hør mere, når du inviteres ind til en individuel samtale.

Trænerne

Sisse Bruun Jepsen

Jeg underviser på Fit2Perform-linjen og i matematik. Og så er jeg studievejleder. Så det er mig, der hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal bruge din fremtid på, når du er færdig med dit år på efterskolen. Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og føler faktisk, at jeg har verdens bedste arbejde. Det motiverer mig enormt at være med til at gøre en forskel for dig og de andre elever. Jeg drives af at løfte i flok, fordi jeg ved, at de største succeser altid skabes i samarbejde med andre. Det er ikke mindst den fælles indsats, der har skabt det unikke miljø på Brøndby Idrætsefterskole for både elever og medarbejdere.

Magnus Bargholz

Træner på Fit2Perform

Jeg er selv tidligere elev på skolen og har tidligere spillet fodbold på eliteplan. Siden sommeren 2018 har jeg skiftet fra fodbolden til triatlon på elite niveau. Jeg drømmer om at blive fuldtids professionel triatlet og derfor bruger jeg meget af min tid på at træne. Jeg har altid interesseret mig for træning både fysiologisk og mentalt. Jeg har af den grund i mange år, læst om fysiologien bag træning, samt testet mange ting af i praktisk. Jeg sætter en stor glæde i at hjælpe andre, og forhåbentlig kan jeg som træner på Fit2perform linjen hjælpe eleverne til at opnå deres drømme, indenfor deres respektive sportsgren eller med at leve et sundt liv og komme i god form.

Vil du have en rundvisning?

Vi har løbende faste besøgsaftener, hvor lærere og elever viser rundt på skolen og svarer på dine spørgsmål.

Her kan du nemt booke en rundvisning. Blot udfyld felterne og send.

Har du spørgsmål til os, er du også altid meget velkommen til at kontakte os her.

"*" indikerer påkrævede felter

Barnets fulde navn
E-mail adresse på Forældre/Værge
Hvornår vil I komme?
Hvornår vil I komme?
Hvilke linjer er I interesseret i?
Hvilen linje/linjer er I interesseret i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.