Her er plads
til det hele

Vi har de perfekte rammer til sport, læring, hygge og afslapning. Her kommer du aldrig til at kede dig.

BIE har til huse i bygningerne fra et tidligere hotel. Det betyder bl.a., at eleverne sover på fantastiske 3- og 4-mands værelser med eget bad og toilet. Derudover er undervisningslokalerne tidligere konferencelokaler med smartboards. BIE råder også over et sportsområde med både dansesal, e-sportlokale, hal og fitnesscenter.

Skolens hjerte er aulaen. Her foregår der mange forskellige ting i løbet af dagen og aftenen – bl.a. lektiecafé, spil, underholdning, hygge og samvær. Spisningen foregår i spisesalen.

Udover BIEs egne faciliteter benytter vi desuden:

• Fodbold: Brøndby faciliteter – såvel græs- som kunststofbaner
  • Bordtennis: DBTU’s træningsfaciliteter i Idrættens Hus
  • Den Røde Hal til alt muligt sjov og ballade

Her kan du hente en plantegning over skolen

Udtalelser
fra tidligere
elever

Simone

Simone Harris Jacobsen

HVER en lærer + personale på BIE har haft en indflydelse på hvor jeg står den dag i dag. Mine mange BIE-venskaber har selvfølgelig også givet mig meget med på vejen, men lærernes formåen af at være der for mig i hver enkel sag er det der har hjulpet mig gennem mit år på efterskole med meget i bagagen. På trods af at vi var en elevflok på knap 90 og lærerne skolemæssigt havde en del at se til, så var der aldrig en tøven hvad angår at være der for deres elever. Ingen blev overset og af den grund var de alle med til at lave os til én stor BIE familie med masser af gode oplevelser!

Benjamin

Benjamin Sandholdt Jensen

Mit år på BIE kan beskrives ganske kort og godt. Det var intet andet end alle de typiske klichéer man kender omkring efterskoler. Det var det bedste år jeg har haft, jeg fik gode venner og bekendtskaber for livet og det var helt klart det mest lærerige år for mig. Jeg vil aldrig bytte det år for noget.

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 uger siden

... Se mereSe mindre

3. maj deltager Brøndby Idrætsefterskole i Team Rynkeby Skoleløb, som er et velgørenhedsløb, hvor alt overskud går til #Børnelungefonden. Har du lyst til at støtte op om den gode sag, kan du indbetale et valgfrit beløb på MP 992106. Hold dig opdateret her på siden for mere information 🏃🏃‍♀️ ... Se mereSe mindre

3. maj deltager Brøndby Idrætsefterskole i Team Rynkeby Skoleløb, som er et velgørenhedsløb, hvor alt overskud går til #børnelungefonden. Har du lyst til at støtte op om den gode sag, kan du indbetale et valgfrit beløb på MP 992106. Hold dig opdateret her på siden for mere information 🏃🏃‍♀️

MERE GALLA 2024 ... Se mereSe mindre

MERE GALLA 2024

ÅRETS GALLAPAR 2024 ... Se mereSe mindre

ÅRETS GALLAPAR 2024

Tirsdagens træning står på fodbold. ... Se mereSe mindre

Tirsdagens træning står på fodbold.
Indlæs mere

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.