Her er plads
til det hele

Vi har de perfekte rammer til sport, læring, hygge og afslapning. Her kommer du aldrig til at kede dig.

BIE har til huse i bygningerne fra et tidligere hotel. Det betyder bl.a., at eleverne sover på fantastiske 3- og 4-mands værelser med eget bad og toilet. Derudover er undervisningslokalerne tidligere konferencelokaler med smartboards. BIE råder også over et sportsområde med både dansesal, e-sportlokale, hal og fitnesscenter.

Skolens hjerte er aulaen. Her foregår der mange forskellige ting i løbet af dagen og aftenen – bl.a. lektiecafé, spil, underholdning, hygge og samvær. Spisningen foregår i spisesalen.

Udover BIEs egne faciliteter benytter vi desuden:

• Fodbold: Brøndby faciliteter – såvel græs- som kunststofbaner
  • Bordtennis: DBTU’s træningsfaciliteter i Idrættens Hus
  • Den Røde Hal til alt muligt sjov og ballade

Her kan du hente en plantegning over skolen

Udtalelser
fra tidligere
elever

[thim-testimonials limit=”12″ pause_time=”8000″ autoplay=”true” mousewheel=”true” link_to_single=””]

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I er de sejeste elever. Tak for en rigtig dejlig projektuge. I har givet den gas, udvist viljestyrke og samarbejde. Hvor er vi heldige med vores job og arbejde med jer allesammen. Der skulle prøves kræfter med Triathlon: 200 m svømning, 18 km cykling og 6 km løb. Top 4 på dagens distance: Palle 01.25.14, Noah 01.28.32, Mads 01.28.35,
Barbra 01.30.08. Se video i kommentaren😀

Kommenter på Facebook

Mega seje unge mennesker 💪💪💪

Resultatmæssigt ingen succes for Brøndby IF. alligevel en stor dag for Christian Friedrich der fik debut for BIF i dagens derby. Vi er utrolig stolte af at endnu en tidligere elev har fundet vej til Superligaen. Kæmpe tillykke. ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Silas Breinholt

... Se mereSe mindre

Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Et lod koster 50 kroner, og du kan købe lige så mange lodder, som du har lyst til.

Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00
... Se mereSe mindre

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om at vinde en signeret spillertrøje fra hhv. Brøndby, FCK og Brøndbys kvindehold og samtidig støtte Børnelungefonden.Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Send beløbet til mobilepay nummer 74973, skriv “konkurrence” i kommentarfeltet, og du er så automatisk med i lodtrækningen.Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00