Her er plads
til det hele

Vi har de perfekte rammer til sport, læring, hygge og afslapning. Her kommer du aldrig til at kede dig.

BIE har til huse i bygningerne fra et tidligere hotel. Det betyder bl.a., at eleverne sover på fantastiske 2-, 3- og 4-mands værelser med eget bad og toilet. Derudover er undervisningslokalerne tidligere konferencelokaler med smart boards og magelige konferencemøbler. Og endelig råder vi over et sportsområde med både hal og fitnesscenter.

Skolens hjerte er aulaen. Her foregår der mange forskellige ting i løbet af dagen og aftenen – bl.a. lektiecafé, spil, underholdning, hygge og samvær. Spisningen foregår i spisesalen – kaldet 09’eren. Et dejlig, rummeligt og lækkert lokale med helt nye møbler. Skolen har trådløst netværk på hele området.

BIE benytter desuden disse eksterne faciliteter i forbindelse med linjetræningen:

• Fodbold: Brøndby faciliteter – såvel græs- som kunststofbaner
  • Ishockey: Frihedens Idrætscenter
  • Bordtennis: DBTU’s træningsfaciliteter i Idrættens Hus

Her kan du hente en plantegning over skolen

Udtalelser
fra tidligere
elever

Simone

Simone Harris Jacobsen

HVER en lærer + personale på BIE har haft en indflydelse på hvor jeg står den dag i dag. Mine mange BIE-venskaber har selvfølgelig også givet mig meget med på vejen, men lærernes formåen af at være der for mig i hver enkel sag er det der har hjulpet mig gennem mit år på efterskole med meget i bagagen. På trods af at vi var en elevflok på knap 90 og lærerne skolemæssigt havde en del at se til, så var der aldrig en tøven hvad angår at være der for deres elever. Ingen blev overset og af den grund var de alle med til at lave os til én stor BIE familie med masser af gode oplevelser!

Benjamin

Benjamin Sandholdt Jensen

Mit år på BIE kan beskrives ganske kort og godt. Det var intet andet end alle de typiske klichéer man kender omkring efterskoler. Det var det bedste år jeg har haft, jeg fik gode venner og bekendtskaber for livet og det var helt klart det mest lærerige år for mig. Jeg vil aldrig bytte det år for noget.

BIE på Sociale Medier