Er du klar til et
fantastisk skoleår?

Vi er klar til at tage godt imod dig og kan garantere, at du får et uforglemmeligt år, hvor du kan give den fuld gas med din sport.

Du udvikler dig sportsligt, fagligt og socialt

Vi tager udgangspunkt i dine styrker, ambitioner og mål – og synliggør dit potentiale over for dig selv og støtter dig i din udvikling.

Du oplever, at dine life-skills udvikles

Du modnes i trygge rammer og lærer at træffe selvstændige beslutninger for dig selv og ansvarlige beslutninger for fælleskabet.

Du får venskaber og oplevelser for livet

Du får et spændende år med en varieret hverdag, der byder på masser af spændende aktiviteter og stærke venskaber.

Synes du, at BIE opfylder lige netop dine ønsker, så bed dine forældre om at kontakte os. I kan enten ringe til os på 36 35 08 03 eller udfylde ansøgningsskemaet. Så vender vi hurtigt tilbage til jer.

Husk at vi to gange om året – i januar og i september – holder åbent hus på skolen. Her kan du møde personalet og eleverne, få en rundvisning og høre meget mere om, hvad BIE kan tilbyde netop dig!