100 % på
din side

Vores mål er at styrke dine ressourcer på alle områder – både menneskeligt, fagligt og sportsligt. Vi jubler med dig, når du lykkes, og støtter dig, når du fejler.

På BIE bliver du en del af et stærkt fællesskab og får et perfekt afsæt til at opnå fantastiske resultater i din videre færd gennem livet. Vi står op hver dag for at hjælpe dig til at opnå fantastiske resultater igennem din sport og de mange muligheder, der ligger forude i dit liv.

Vejen dertil
  • Vi tager udgangspunkt i dine særlige kompetencer og forudsætninger
  • Vi skaber de bedste rammer for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre
  • Vi fokuserer på din udvikling som et selvstændigt og socialt menneske
  • Vi giver dig en forståelse af idræt som vejen til positiv personlig udvikling
  • Vi giver dig mulighed for at dyrke din idræt på så højt niveau som muligt
  • Vi spiller en aktiv rolle i forhold til dit videre uddannelsesforløb
  • Vi skaber positive oplevelser for alle elever

BIE ligger lige i centrum af et stærkt sportskraftcenter. Det giver optimale muligheder for at opfylde vores mission, som i al ubeskedenhed er at være Danmarks bedste idrætsefterskole.

Sådan foregår det

Til start sætter vi os sammen med dig for at afklare dine ønsker. Du kommer til at dyrke din sport i en seriøs klub i nærheden af BIE, hvor der bliver lagt planer for, hvordan du udvikler dit potentiale bedst muligt. Bemærk, at det er dine forældre, der skal sørge for indmeldelse og betaling af kontingent til klubben.
Uanset, hvor seriøs du er med din sport, bliver du også en del af dagligdagen på Fit2Perform-linjen. Du får altså gennemgået samme teori som de øvrige, så du ved, hvad der skaber Top Performance-præstationer. Og du deltager selvfølgelig også i de sociale aktiviteter med resten af holdet.

Kom med på holdet

Vi har en række samarbejder med klubber i og omkring BIE. Du kan fx:

• Træne atletik
  • Ro kano og kajak
  • Bokse
  • Spille tennis
  • Spille bordtennis

Vi er i fuld sving med at etablere nye samarbejder med andre klubber. Har du en sport, som ikke er på programmet, så fortvivl ikke. Det kan den hurtigt komme.

Plads til privatliv

Du kommer til at bo på store moderne 2- eller 3-mandsværelser med eget bad og toilet. Værelserne er istandsat for nylig og har en meget høj standard med bokssenge/køjesenge, god skabsplads, skrivebord samt trådløst internet.

Mere om faciliteterne

Den korte historie om os

BIE åbnede dørene for sin første årgang i august 2009. En række driftige og visionære folk i Brøndby I.F ønskede at skabe et undervisningstilbud for unge mennesker, der samtidig kunne understøtte elevernes ønske om at dyrke idræt på så højt niveau som muligt.

BIE på Sociale Medier