Fuld opbakning

Vores mål er at styrke dine ressourcer på alle områder – både menneskeligt, fagligt og sportsligt. Vi jubler med dig, når du lykkes, og støtter dig, når du fejler.

På BIE bliver du en del af et stærkt fællesskab og får et perfekt afsæt til at opnå fantastiske resultater i din videre færd gennem livet. Vi står op hver dag for at hjælpe dig til at opnå fantastiske resultater igennem din sport og de mange muligheder, der ligger forude i dit liv.

Vejen dertil
  • Vi tager udgangspunkt i dine særlige kompetencer og forudsætninger
  • Vi skaber de bedste rammer for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre
  • Vi fokuserer på din udvikling som et selvstændigt og socialt menneske
  • Vi giver dig en forståelse af idræt som vejen til positiv personlig udvikling
  • Vi giver dig mulighed for at dyrke din idræt på så højt niveau som muligt
  • Vi spiller en aktiv rolle i forhold til dit videre uddannelsesforløb
Sådan foregår det

Til start sætter vi os sammen med dig for at afklare dine ønsker. Du får mulighed for at dyrke din sport i en seriøs klub i nærheden af BIE, hvor der bliver lagt planer for, hvordan du udvikler dit potentiale bedst muligt. Bemærk, at det er dine forældre, der skal sørge for indmeldelse og betaling af kontingent til klubben.

Plads til privatliv

Du kommer til at bo på store moderne 3- eller 4-mandsværelser med eget bad og toilet. Værelserne er istandsat for nylig og har en meget høj standard med bokssenge/køjesenge, god skabsplads, skrivebord samt trådløst internet.

Mere om faciliteterne

Den korte historie om os

BIE åbnede dørene for sin første årgang i august 2009. En række driftige og visionære folk i Brøndby I.F ønskede at skabe et undervisningstilbud for unge mennesker, der samtidig kunne understøtte elevernes ønske om at dyrke idræt på så højt niveau som muligt.

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 uger siden

... Se mereSe mindre

3. maj deltager Brøndby Idrætsefterskole i Team Rynkeby Skoleløb, som er et velgørenhedsløb, hvor alt overskud går til #Børnelungefonden. Har du lyst til at støtte op om den gode sag, kan du indbetale et valgfrit beløb på MP 992106. Hold dig opdateret her på siden for mere information 🏃🏃‍♀️ ... Se mereSe mindre

3. maj deltager Brøndby Idrætsefterskole i Team Rynkeby Skoleløb, som er et velgørenhedsløb, hvor alt overskud går til #børnelungefonden. Har du lyst til at støtte op om den gode sag, kan du indbetale et valgfrit beløb på MP 992106. Hold dig opdateret her på siden for mere information 🏃🏃‍♀️

MERE GALLA 2024 ... Se mereSe mindre

MERE GALLA 2024

ÅRETS GALLAPAR 2024 ... Se mereSe mindre

ÅRETS GALLAPAR 2024

Tirsdagens træning står på fodbold. ... Se mereSe mindre

Tirsdagens træning står på fodbold.
Indlæs mere

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.