100 % på
din side

Vores mål er at styrke dine ressourcer på alle områder – både menneskeligt, fagligt og sportsligt. Vi jubler med dig, når du lykkes, og støtter dig, når du fejler.

På BIE bliver du en del af et stærkt fællesskab og får et perfekt afsæt til at opnå fantastiske resultater i din videre færd gennem livet. Vi står op hver dag for at hjælpe dig til at opnå fantastiske resultater igennem din sport og de mange muligheder, der ligger forude i dit liv.

Vejen dertil
  • Vi tager udgangspunkt i dine særlige kompetencer og forudsætninger
  • Vi skaber de bedste rammer for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre
  • Vi fokuserer på din udvikling som et selvstændigt og socialt menneske
  • Vi giver dig en forståelse af idræt som vejen til positiv personlig udvikling
  • Vi giver dig mulighed for at dyrke din idræt på så højt niveau som muligt
  • Vi spiller en aktiv rolle i forhold til dit videre uddannelsesforløb
Sådan foregår det

Til start sætter vi os sammen med dig for at afklare dine ønsker. Du får mulighed for at dyrke din sport i en seriøs klub i nærheden af BIE, hvor der bliver lagt planer for, hvordan du udvikler dit potentiale bedst muligt. Bemærk, at det er dine forældre, der skal sørge for indmeldelse og betaling af kontingent til klubben.

Plads til privatliv

Du kommer til at bo på store moderne 3- eller 4-mandsværelser med eget bad og toilet. Værelserne er istandsat for nylig og har en meget høj standard med bokssenge/køjesenge, god skabsplads, skrivebord samt trådløst internet.

Mere om faciliteterne

Den korte historie om os

BIE åbnede dørene for sin første årgang i august 2009. En række driftige og visionære folk i Brøndby I.F ønskede at skabe et undervisningstilbud for unge mennesker, der samtidig kunne understøtte elevernes ønske om at dyrke idræt på så højt niveau som muligt.

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I er de sejeste elever. Tak for en rigtig dejlig projektuge. I har givet den gas, udvist viljestyrke og samarbejde. Hvor er vi heldige med vores job og arbejde med jer allesammen. Der skulle prøves kræfter med Triathlon: 200 m svømning, 18 km cykling og 6 km løb. Top 4 på dagens distance: Palle 01.25.14, Noah 01.28.32, Mads 01.28.35,
Barbra 01.30.08. Se video i kommentaren😀

Kommenter på Facebook

Mega seje unge mennesker 💪💪💪

Resultatmæssigt ingen succes for Brøndby IF. alligevel en stor dag for Christian Friedrich der fik debut for BIF i dagens derby. Vi er utrolig stolte af at endnu en tidligere elev har fundet vej til Superligaen. Kæmpe tillykke. ... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Silas Breinholt

... Se mereSe mindre

Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Et lod koster 50 kroner, og du kan købe lige så mange lodder, som du har lyst til.

Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00
... Se mereSe mindre

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om at vinde en signeret spillertrøje fra hhv. Brøndby, FCK og Brøndbys kvindehold og samtidig støtte Børnelungefonden.Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Send beløbet til mobilepay nummer 74973, skriv “konkurrence” i kommentarfeltet, og du er så automatisk med i lodtrækningen.Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00