Fuld opbakning

Vores mål er at styrke dine ressourcer på alle områder – både menneskeligt, fagligt og sportsligt. Vi jubler med dig, når du lykkes, og støtter dig, når du fejler.

På BIE bliver du en del af et stærkt fællesskab og får et perfekt afsæt til at opnå fantastiske resultater i din videre færd gennem livet. Vi står op hver dag for at hjælpe dig til at opnå fantastiske resultater igennem din sport og de mange muligheder, der ligger forude i dit liv.

Vejen dertil
  • Vi tager udgangspunkt i dine særlige kompetencer og forudsætninger
  • Vi skaber de bedste rammer for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre
  • Vi fokuserer på din udvikling som et selvstændigt og socialt menneske
  • Vi giver dig en forståelse af idræt som vejen til positiv personlig udvikling
  • Vi giver dig mulighed for at dyrke din idræt på så højt niveau som muligt
  • Vi spiller en aktiv rolle i forhold til dit videre uddannelsesforløb
Sådan foregår det

Til start sætter vi os sammen med dig for at afklare dine ønsker. Du får mulighed for at dyrke din sport i en seriøs klub i nærheden af BIE, hvor der bliver lagt planer for, hvordan du udvikler dit potentiale bedst muligt. Bemærk, at det er dine forældre, der skal sørge for indmeldelse og betaling af kontingent til klubben.

Plads til privatliv

Du kommer til at bo på store moderne 3- eller 4-mandsværelser med eget bad og toilet. Værelserne er istandsat for nylig og har en meget høj standard med bokssenge/køjesenge, god skabsplads, skrivebord samt trådløst internet.

Mere om faciliteterne

Den korte historie om os

BIE åbnede dørene for sin første årgang i august 2009. En række driftige og visionære folk i Brøndby I.F ønskede at skabe et undervisningstilbud for unge mennesker, der samtidig kunne understøtte elevernes ønske om at dyrke idræt på så højt niveau som muligt.

BIE på Sociale Medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 dage siden

... Se mereSe mindre

5 dage siden

Elevholdet 22/23! Så er vi i gang. ... Se mereSe mindre

Elevholdet 22/23! Så er vi i gang.

Kommenter på Facebook

Håber I får en god år, jeg har haft glæde af idræt de sidste 34 år I en ungdomsskole. Det giver 210 procent igen. Vi har bl a 4 busser, så kører vi ud til andre ungdomsskoler. Jeg har været med til go kart, cross og mountainbike. Men svømning, kano og kajak er også meget spændende.

2 måneder siden

Mindevideo 21/22 ... Se mereSe mindre

Tak for alt ... Se mereSe mindre

Sikke et fedt år ❤️

Fantastisk at se❤️Noah Jørgensen du har vist haft et meget sjovt år😘

Tak for alt årgang 21/22❤️ ... Se mereSe mindre

Tak for alt årgang 21/22❤️

Kommenter på Facebook

Det er os der takker. I har dannet rammen for et uforglemmeligt år for de unge mennesker, tak for stor indsats og engagement, det er højt værdsat ….

Ljubi tetka ♥️♥️♥️♥️♥️

🥳🥳 ... Se mereSe mindre

🥳🥳

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.