Brøndby Idrætsefterskoles historie

Brøndby Idrætsefterskole åbnede dørene for sin første årgang i august 2009.

Skolen er blevet til på initiativ fra en række driftige og visionære folk i Brøndby I.F, der ønskede at skabe et undervisningstilbud for unge mennesker, der samtidig kunne understøtte elevernes ønske om at dyrke idræt på så højt niveau som muligt.

Efterskolens unikke blanding af undervisning, fællesskab, demokratisk dannelse og life skills var oplagt som fundament for disse tanker. Skolen købte i 2009 bygningerne der tidligere husede Brøndby Park Hotel, der dermed kom til at udgøre nogle fantastiske og moderne fysiske rammer for skolen.

Brøndby Idrætsefterskole satsede fra begyndelsen på to linjer – fodbold og dans, siden er adskellige flere sportslinjer kommer til.

Udtalelser
fra tidligere
elever

[thim-testimonials limit=”12″ pause_time=”8000″ autoplay=”true” mousewheel=”true” link_to_single=””]

BIE på Sociale Medier

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I er de sejeste elever. Tak for en rigtig dejlig projektuge. I har givet den gas, udvist viljestyrke og samarbejde. Hvor er vi heldige med vores job og arbejde med jer allesammen. Der skulle prøves kræfter med Triathlon: 200 m svømning, 18 km cykling og 6 km løb. Top 4 på dagens distance: Palle 01.25.14, Noah 01.28.32, Mads 01.28.35,
Barbra 01.30.08. Se video i kommentaren😀
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Mega seje unge mennesker 💪💪💪

Resultatmæssigt ingen succes for Brøndby IF. alligevel en stor dag for Christian Friedrich der fik debut for BIF i dagens derby. Vi er utrolig stolte af at endnu en tidligere elev har fundet vej til Superligaen. Kæmpe tillykke. ... Se mereSe mindre

Resultatmæssigt ingen succes for Brøndby IF. alligevel en stor dag for Christian Friedrich der fik debut for BIF i dagens derby. Vi er utrolig stolte af at endnu en tidligere elev har fundet vej til Superligaen. Kæmpe tillykke.

Kommenter på Facebook

Silas Breinholt

1 måned siden
Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

... Se mereSe mindre

1 måned siden
Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

... Se mereSe mindre

1 måned siden
Brøndby Idrætsefterskole (officiel side)

... Se mereSe mindre

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om at vinde en signeret spillertrøje fra hhv. Brøndby, FCK og Brøndbys kvindehold og samtidig støtte Børnelungefonden.

Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Et lod koster 50 kroner, og du kan købe lige så mange lodder, som du har lyst til.
Send beløbet til mobilepay nummer 74973, skriv “konkurrence” i kommentarfeltet, og du er så automatisk med i lodtrækningen.

Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00
... Se mereSe mindre

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om at vinde en signeret spillertrøje fra hhv. Brøndby, FCK og Brøndbys kvindehold og samtidig støtte Børnelungefonden.Vil du være med til at bidrage til den gode sag, skal du gøre følgende:
Et lod koster 50 kroner, og du kan købe lige så mange lodder, som du har lyst til.
Send beløbet til mobilepay nummer 74973, skriv “konkurrence” i kommentarfeltet, og du er så automatisk med i lodtrækningen.Konkurrencen afsluttes mandag d. 11/4 kl 21.00

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig