For dig, der
altid er hurtigst
over returpucken

På BIE’s ishockeylinje bliver du en del af et fælles, ambitiøst potentiale- og eliteprojekt i samarbejde med Hvidovre Ishockey Klub. Har du drømmene, viljen og potentialet, så er vi det oplagte valg.

Der findes ikke noget bedre end at snøre skøjterne og glide selvsikker ind på isen. Det ved du alt om, for du lever og ånder i forvejen for ishockey. Du ved sikkert også, at der skal speed, råstyrke, teknik og taktisk forståelse til at blive en komplet spiller. Alt det kan vi hjælpe dig med her på ishockeylinjen, hvis bare du har viljen.

Træningen

Du får to ugentlige morgentræningspas i et af Dansk Ishockey Unions kraftcentre i Rødovre eller Hvidovre. Derudover har vi morgentræningspas på efterskolen – også to gange om ugen. I tæt samarbejde med klubtrænerne og evt. landsholdstrænerne laver vi personlige træningsprogrammer for den enkelte spiller. Målet er at definere en realistisk målsætning for, hvordan du skal udvikle dig som spiller, så du træner målrettet på det, der skaber forbedringerne.

Vi har mulighed for skudtræning i skolens skydetelt samt fysisk træning på efterskolen i vores fuldt funktionelle træningscenter. Derudover træner vi ind imellem med skolens fit2Perform linje. Og har du mod på mere, kan du også træne en enkelt gang om ugen med fodboldlinjen. Vi sørger selvfølgelig for, at du har tid til at restituere. Det bliver til mange timers træning og kamp i løbet af året – især hvis du også træner i klub ved siden af ishockeylinjen. Er du landsholdsspiller tager vi selvfølgelig også højde for, at du får de maksimale forberedelsesmuligheder til dine træningslejre og turneringer.

På ishockeylinjen træner vi stenhårdt og målrettet med din fysiske og mentale indstilling.

Filosofi

Udgangspunktet for ishockeylinjen er i al sin enkelthed at udvikle komplette ishockeyspillere. Vi har, i tæt samarbejde med klubberne og unionen, fokus på den fysiske, tekniske og taktiske træning med afsæt i dine udviklingsmål. På skolen arbejder vores Top Performance trænere på at give dig de bedste redskaber til at få det maksimale ud af dit unikke potentiale. Vi tør godt love dig, at du bliver en markant bedre spiller på alle niveauer i løbet af året – både som individualist og som holdspiller. Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi er der 100 % for hinanden.

Vi forventer…

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af skolens største linje med plads til forskellighed
  • At du er en ægte teamplayer, der altid tager hensyn til dine holdkammerater

Klubsamarbejder

Vores primære samarbejdspartner er Hvidovre Ishockey Klub, men vi er også ved at udvide vores samarbejde med Rødovre Ishockey Klub. Du bliver en del af Hvidovre Ishockey Klubs almindelige klubtræning, hvor du får mulighed for at træne og spille med U17, U20 og evt. 1. division – afhængig af dit niveau og dit engagement.

Du har selvfølgelig mulighed for at træne og spille i andre klubber i Københavnsområdet samtidig med dit ophold på BIE. Fortæl os om dine ønsker og ambitioner, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde den helt rette klub til dig.

Træneren

Tim Kjær

Tim Kjær spiller selv ishockey på motionsniveau. Han har desuden spillet håndbold på eliteniveau, er uddannet skiinstruktør og har gennemført Dansk Håndbold Forbunds træneruddannelse. Tim har tæt kontakt til Dansk Ishockey Union og unionens landstrænere samt klubberne HvIK og RSIK.

Hvidovre Ishockey Klub

Hvidovre Ishockey Klub stiller med kompetente trænere og ledere. Udover cheftræner og assistenttræner er der tilknyttet eksterne konsulenter, som varetager dele af den ugentlige træning på is og off ice. Læs mere om Hvidovre Ishockey Klubs sportslige profil i Den Blå Transformation.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig