ISHOCKEY

Ishockeylinjen træner vi stenhårdt og målrettet – fysisk, mentalt og på isen.

Du bliver en del af et fælles, ambitiøst talent- og eliteprojekt i samarbejde med Hvidovre Ishockey Klub.

Linjen er for både piger og drenge, med ambitioner om at nå eliten i dansk Ishockey.

Det er en naturlig forudsætning, at eleverne/spillerne er bevidste om, at man bliver en del af en talent- og elitelinje. Det betyder, at kravene til den enkelte vil være høje, både hvad angår det ishockeymæssige, den øvrige træning, samt ikke mindst i det daglige liv på skolen, herunder det skolemæssige.

Det kræver, at du er topmotiveret, engageret og udviser vilje til at udvikle dig hver dag – som ishockeyspiller – og som menneske!

Udgangspunktet er skolens værdisæt og dagligdag, hvor arbejdet med og udviklingen af, det hele menneske er i centrum. Det bygger på filosofien om, at evnen til og forudsætningerne for at præstere, er en sum af alle de forhold, der gør sig gældende i og omkring mennesket, der skal præstere. Præstationsevne er derfor også noget, der kan trænes og derfor læres!

Træningsmæssigt tilbyder vi dig 4 ugentlige morgentræninger, hvoraf de 2 er på is sammen med Team Danmarks Kraftcenter. De øvrige 2 morgentræninger består af målrettet fysisk træning – enten på skolen eller i Hvidovre Ishockey Klub. Du kommer til at arbejde intenst med at sætte dig personlige mål og planlægge din træning, så du konstant udvikler dig.

Derudover bliver du en del af Hvidovre Ishockey Klubs almindelige klubtræning. Her vil du få mulighed for at træne og spille med U17, U20 og evt. 1. division afhængig af dit niveau og dit engagement.

I planlægningen af din træning og øvrige skoleliv, tages der i videst mulige omfang højde for klubkampe, landsholdssamlinger mv. Jo mere du præsterer i hverdagen, jo større muligheder får du!

Kombineret med det øvrige daglige liv på efterskolen, hvor der hver dag er et naturligt fokus på kost, sundhed, fysisk- og mental træning samt ikke mindst personlig og social udvikling, giver det optimale forudsætninger for at udvikle den enkelte spiller maksimalt.

Del med dine venner

Share Button

Navn

E-Mail

Spørgsmål

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærere, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i udvalgte sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.