FODBOLD

fodboldlinjen træner vi målrettet og seriøst på at udvikle dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet

På drengenes fodboldlinje får du seks timers træning om ugen af skolens medlevende trænere, der alle har en solid, fodboldmæssig baggrund, enten som spillere eller som trænere.

Har du en lidenskab for spillet med ’den lille runde’ og har du også brugt størstedelen af de lyse timer i dit liv med en bold foran dig, så er drengenes fodboldlinje på Brøndby Idrætsefterskole noget for dig! Du skal gennem den ugentlige undervisning fordybe dig i fodboldspillet og lære at sætte dig personlige mål med din træning  – det kræver at du er topmotiveret, engageret og udviser vilje til at udvikle dig som fodboldspiller.

Drengenes fodboldlinje er for eliten og bredden. Det eneste krav er – uanset niveau – at du gerne vil udvikle dig. Humor, intensitet, seriøsitet, glæde og holdånd er det, der driver den daglige træning. Træningen er tilpasset den enkeltes individuelle, tekniske færdigheder. Vi træner fire gange om ugen på Brøndbys flotte kunstgræsanlæg – alle uger uanset vejr og vind! Selvom vi også har niveauinddelt dele af træningen, har vi også jævnligt træning på tværs af niveauer. Vores tilgang til spillet er, at alle skolens fodboldelever skal udvise viljen til at forbedre sig som fodboldspillere gennem ydmyghed, disciplin og hårdt arbejde. Derfor forsøger vi at skabe en kultur, hvor man kan opleve succeser gennem flid og målrettet træning.

Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden – men selvfølgelig kun, hvis du passer din skolegang og øvrige forpligtelser på skolen. Brøndby Idrætsefterskole samarbejder med en række klubber, der alle ligger i nærheden af skolen, herunder Brøndby I.F. og Avedøre I.F.På drengenes fodboldlinje går vi op i at fremelske sammenholdet og fællesskabet.

Der tages højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer, træningslejre mv. uanset niveau.

Det forventer vi af dig:

–       At du møder op forberedt og er klar til at blive bedre – hver dag

–       At du vil være en del af skolens største linje med plads til forskellighed

–       At du viser hensyn til dig selv og dine holdkammerater

Del med dine venner

Share Button

“Min tid på BIE gav mig en masse værktøjer, både som spiller og som menneske. Den store mængde træning kombineret med god sparring med de kompetente lærere og trænere gjorde forholdene optimale for mig til at blive en bedre fodboldspiller. Det var en fantastisk investering for min karriere!”

Robert Larsen, FC Roskilde/1. division

Navn

E-Mail

Spørgsmål

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 5 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

 

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.