FITNESS

Fitness-linjen er både for dig, der dyrker en specifik sportsgren (SPORTS-LINJEN) eller for dig, der generelt har fokus på fysisk træning, mental balance og sund kost (LIVSSTILS-LINJEN).

LOSERS HAVE EXCUSES – WINNERS HAVE A PLAN

Fitness-linjen er dedikeret til at give dig en række grundlæggende *skills*, der tilsammen øger din evne til at yde en toppræstation. Når og hvor du har brug for det.

På fitness-linjen træner vi både fysisk, mentalt og arbejder med det ernæringsmæssige

Dyrker du en specifik sportsgren, kan du træne den særskilt i din fritid. Vi hjælper dig med at koordinere træningen med din klub.

Fitness-linjen er til dig, der er elev i 9. og 10. klasse – piger og drenge – med et sundt og fornuftigt forhold til kost og træning. Dig der dyrker en specifik sportsgren eller dig, der har interesse for fitness og sundhed.

Del med dine venner

Share Button

Navn

E-Mail

Spørgsmål

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærere, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i udvalgte sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.