For dig, der vil slå den perfekte longliner… hver gang

På tennislinjen ved vi alt om, hvad der skal til, for at du kan forbedre dit spil Big Time. Du har allerede talentet og lysten – nu skal vi bare sørge for, at du får udfoldet det. Er du klar til at komme i gang?

Danmark har skabt mange store tennisspillere gennem tiden. Og nu er det din tur til at vise, hvordan det gamle spil skal spilles. Her på tennislinjen er der plads til alle, men vi forventer, at du gør dit bedste. Til gengæld stiller vi med de skarpeste trænere og den bedste (og sjoveste) træning.

Træningen

Morgentræningen på KB er et meget prioriteret træningspas, hvor særligt juniorer i alderen 10-18 træner til dagligt. Vi ser stor værdi i netop morgentræningen på KB, da spillerne kommer med fornyet energi og dermed mulighed for fordybelse og udvikling.

Kompetencer

Den hovedansvarlige træner på KB Tennis er Cheftræner, Mark Frøslev. Mark kom til klubben i April 2020, og har til dagligt ansvaret for den sportslige afdeling. Mark går ind for sunde træningsværdier og hårdt arbejde.

Vi prioriterer:

Disciplin – Kammeratskab – Foreningsværdier

Udstyr

For at kunne deltage på morgentræningen mm. Skal du være et aktivt medlem af klubben. Det forventes at man medbringer og har styr på eget udstyr.

Træneren

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig