Tilbage

For dig, der ved, at et loop ikke er en dans

På bordtennislinjen kan du træne bordtennis på et nyt Level. Træneren er super rutineret og har skabt mange danske stjerner gennem tiderne. Så hvis du har ambitionerne og viljen, har du alle muligheder for at blive den næste.

Verdens hurtigste spil betyder, at du kun har et splitsekund til at beslutte dig for din returnering. På bordtennislinjen træner vi dine grundslag og strategi, så du altid tager de rigtige beslutninger – uden at tænke videre over det. Vi træner varieret og bruger en del tid på styrke din kropskontrol med sjove øvelser.

Træningen

I Vestegnen BTK ved vi alt om, hvordan du bliver en bedre og mere komplet bordtennisspiller. Vi træner varieret og fokuserer på de små tekniske detaljer i dit spil, der kan gøre en stor forskel.
For at blive bedre er det først og fremmest vigtigt, at du har en rigtig god grundform. Derfor bruger vi en del tid på opvarmning og øvelser i koordination, balance og kropskontrol. Selve bordtennistræningen varierer mellem kinatræning, sikkerhedstræning og serv/retur-øvelser. Og undervejs taler vi selvfølgelig en del om teknik, taktik og mentaltræning. Vi mødes to gange om ugen – tirsdag og torsdag fra kl. 8-9.30. Husk ALTID at melde afbud til træneren, hvis du er forhindret i at møde op.

Kompetencer

Du lærer:

  • At indgå i et ambitiøst træningsmiljø, hvor vi har en god omgangstone med respekt for andre
  • At kende dine egne styrker og træne målrettet på at forbedre dine svagheder
  • At studere dig selv på video, så du kan se, hvor du kan forbedre dig taktisk, teknisk og mentalt

Udstyr

Medbring altid dit bordtennisudstyr – herunder en drikkedunk og et sjippetov.

Træneren

Mads Skovsen

Mads Skovsen, en af Danmarks førerende trænere med over 15 års trænererfaring.

Mads har tidligere været elitetræner i Albertslund IF hvor han startede sit arbejde med en dengang meget ung Jonathan Groth, været med til at udvikle ungdomslandsholdsspillere i Århus, været coach i Køge Bugt BTK for deres elitedivisionshold som vandt sølv og været træner for ungdomslandsholdets spillere. Derudover har Mads også været coach Roskilde Bordtennis BTK61’ mangedobbelte guldvindere i elitedivision og været coach for klubbens hold i Champions League og Europa League.

I dag er Mads ved at færdiggøre den prestigefulde Diplomtræneruddannelse gennem Dansk Idrætsforbund, mens han fortsat er træner for spillere på ungdomslandsholdet, fast træner i Roskilde Bordtennis BTK61 hvor han træner klubbens ungdom og eliteseniorer, samt personlig træner for verdenens nummer 28 Jonathan Groth.

Senest er Mads startet som træner for bordtennis/fitnesslinjen på Brøndby Idrætsefterskole. Et samarbejde Mads er meget entusiastisk over med det mål at udvikle de bedst mulige bordtennisatleter.

Tidligere landsholdsspiller Mads Skovsen indstillede sin egen spillerkarriere da han i start 20’erne grundet skader, men nåede inden da at opnå flotte resultater. Mads var mangedobbelt dansk mester i ungdomsrækkerne drenge, junior og U21 og senere en gang dansk elitedivisionsmester. Foruden at spille i Danmark, har Mads også spillet for klubber i Sverige og Tyskland. 

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.