For dig, der vil højere, længere og hurtigere

På atletiklinjen får du adgang til sublime faciliteter og trænere i verdensklasse. Du kan prøve dig selv af i atletikkens mange discipliner og nørde med de detaljer, der kan gøre de afgørende forskelle for dine præstationer.

Du ved allerede, at atletikudøvere er de sejeste sportsfolk, der findes. Fysikken og psyken skal være i top, når man på kort tid skal vise, hvad man duer til. Nu har du chancen for at arbejde målrettet med dine evner som atletikudøver sammen med andre unge, der brænder lige så meget for det. Vi ses ved stregen.

Træningen

Når du træner i Sparta, bliver du en del af Danmarks bedste atletikklub. Du får mulighed for at løbe, springe og kaste dig ud i atletikkens mange discipliner med andre unge på din alder. Hos os får du høj kvalitet i træningen og et stærkt socialt sammenhold på holdene.

Vi inddeler vores atleter efter alder og træningsmængde, så vi kan skabe de bedste forudsætninger for, at du kan udvikle dit talent. Desuden tilbyder vi træning i flere forskellige grupper alt efter alder og valg af hovedøvelse. Det er vigtigt, at du passer din træning, hvis du vil være en del af Sparta.

Kompetencer

Du lærer:

  • At forstå din udvikling som en proces, hvor det man er dygtig til, og det man skal blive bedre til, spiller sammen
  • At strukturere og planlægge din tid, så du får en klar plan for din træning og dine konkurrenceweekender
  • At indgå i et socialt sammenhold på tværs af grupper og niveau, hvor klubånden er højt prioriteret

Udstyr

Sparta stiller træningsfaciliteter og redskaber til rådighed. Vi kan dog ikke stille træningstøj, løbesko og pigsko til rådighed – det skal man selv anskaffe sig.

Når du starter med at træne i Sparta, skal du derfor blot medbringe dette udstyr:

  • Løbetøj til alt slags vejr
  • Løbesko til indendørs og udendørs brug
  • specialsko som pigsko eller kastesko

Sparta arrangerer hvert år en træningslejr i påskeferien, som man er velkommen til at deltage i. Det koster typisk omkring 7.000 kr. alt inkl.

Træneren

I Sparta er vi delt op i mange forskellige grupper pga. vores mange forskellige discipliner. Derfor møder du flere forskellige trænere.

Charlotte Beiter Bomme, der er atletikchef i Sparta med ansvar for ungdom, er derfor kontaktperson for atletikeleverne i samarbejdet. Charlotte har været ansat i Sparta siden 2008 og fungerer også som juniortræner for Spartas junior mangekæmpere. Hun er selv tidligere eliteidrætsudøver og har stadig klubrekorden i 7-kamp i Sparta.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig