ESPORT

ESPORTLINJEN flytter dig fra god til supergod esportatlet!

 Vi tilbyder esport i CS:GO koblet med fysisk og mental træning på højt niveau.

LOSERS HAVE EXCUSES  – WINNERS HAVE A PLAN

Esportlinjen er til dig, der skal i 9. eller 10. klasse og samtidig har en drøm om at se, hvor langt du kan nå som esportatlet indenfor CS:GO.

På Brøndby Idrætsefterskole bliver du trænet af tabac0 – i et nyt toptjekket gamerrum!

Samtidig styrkes du fysisk og mentalt via din specifikke træning på skolens Fitnesslinje, så du kan blive bedre end dem, der glemmer denne del af træningen.

Som esportatlet skal du kunne toppræstere over mange timer og derfor skal du have styr på en række grundlæggende *skills*, der tilsammen øger din evne til at yde en toppræstation, når og hvor du har brug for det.

Som noget helt særligt vil du få lov til at besøge ASTRALIS i deres træningscenter hos RFRSH og du vil få et eksklusivt møde på skolen med ASTRALIS’ sportschef Kasper Hvidt!

Alt dette er du garanteret på vores esportlinje!.

Del med dine venner

Share Button

“CS:GO på højt niveau, fysisk og mental træning, fede faciliteter – det passer 100 procent til min dedikation for sporten!”

tabac0

Navn

E-Mail

Spørgsmål

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 5 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

 

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.