For dig, der er
klar til Top Level
i Counter Strike?

På Esportslinjen får du alle de redskaber, der skal til for at gøre dig til din generations næste store stjerne. Vi træner stenhårdt med fokus på det, der skaber sejre – nemlig strategi, skills og teamwork.

Du lever og ånder for Counter Strike og ved, at der skal nørdes og trænes igennem, hvis du for alvor skal hæve dit niveau. Som med alle andre sportsgrene gør potentialet det ikke alene. Vi er klar til at udvikle dig som spiller og give dig alle vores bedste tricks til at eliminere modstanderen mest effektivt.

Træningen

Du får en masse timers træning hver eneste uge med fokus på at forbedre din taktiske forståelse af spillet og dine færdigheder. Hvert sekund tæller – og det er vigtigt, at du har en klar plan fra start, så du ved præcis, hvordan du skal handle, når kuglerne fyger om ørene på dig. Samtidig skal du også følge med udviklingen i spillet, så du hele tiden kan tilpasse dig og spotte mulighederne. I CS:GO er kommunikation altafgørende, så den del kommer vi til at træne rigtig meget. Selv de dygtigste spillere bliver kørt over, hvis ikke kommunikationen er 100 % på plads.

Du kan forvente en super inspirerende og varieret træning med afsæt i dit niveau. Sammen opsætter vi klare træningsmål for dig og dit hold, så du hele tiden har styr på, hvad der skal til for at blive endnu bedre. Du får selv indflydelse på træningen, men det ligger fast, at vi kommer til at lægge meget vægt på kommunikation, strategi og ikke mindst skydefærdigheder. De tre vigtigste faktorer i CS:GO.

Gennem målrettet træning lærer du at tænke hurtigt og tage de rigtige beslutninger.

Filosofi

Der er plads til alle på e-Sportslinjen uanset niveau. Det vigtige er blot, at du har et brændende ønske om at blive en endnu bedre spiller. Vi tror på, at det skal være sjovt at lære nyt, og at de bedste resultater nås i samarbejde med andre. Derfor er teamplay et nøgleord for vores tilgang til træningen. Vi støtter hinanden og glæder os over hinandens succes – og vi fejrer sejrene sammen.

Du kommer til at udvikle dine individuelle evner og færdigheder Big Time og lærer betydningen af at samarbejde i teams, når fjenden skal besejres. Det eneste, det kræver, er, at du møder motiveret op til timerne.

Vi forventer…

  • At du hver dag møder op forberedt og klar til at blive lidt bedre end i går
  • At du ønsker at være en del af en spændende linje med plads til forskellighed
  • At du er en ægte teamplayer, der altid tager hensyn til dine holdkammerater

Kampe

Vi spiller både efterskoletuneringer og tager en tur eller to til et LAN-party. Det er vigtigt, at vi har noget at træne til i hverdagen, så vi holder os motiverede og kan se, at de mange timers træning bærer frugt, når det gælder.

Når vi tager til kamp, deler vi os op i to hold ud fra nogle faste kriterier, blandt andet…

  • At man passer sin træning OG sin skole
  • At man udviser engagement i timerne
  • At man er en god holdkammerat, både inden- og udenfor serveren

Derudover skeles der til rollefordeling – Caller, Awp-spiller, Riffel-spiller osv.

Træneren

Kristian Simonsen

Kristian har været semiprofessionel Counter Strike-spiller i over 12 år. Han har været en del af teams som Tricked, 3Dmax, Forcebuy, Reason, Singularity, NP!, Eyes On You, Xapso og har spillet sammen med profiler som Duprehh, MSL, Snappi samt en lang række andre prominente navne på nutidens CS:GO scene.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyheder

Clemens Kock
13. september 2020

Ny træner på bordtennislinjen

Clemens Kock
8. december 2017

Dianalund Fodbold IF med i familien BIE

Clemens Kock
15. november 2017

Super vellykket fodboldpigecamp!