BORDTENNIS

Bordtennislinjen handler om træning i høj kvalitet – uanset om det er bordtennis-, styrke, koordination eller mental træning.

Det kræver mod, sved, hårdt arbejde og 100% engagement…

…til gengæld tilbyder vi nogle af landets bedste trænere, omgivelser og faciliteter.

Vi forventer, at du er villig til at yde en indsats som står mål med omgivelserne. Du behøver ikke at have vundet Danmarksmesterskaber for at blive optaget, men viljen og ærgerrigheden for at ville blive blandt de bedste skal være til stede.

Vi arbejder med individuelle set-up for alle, da vi har den holdning, at ikke to spillere er ens. På alle områder er der tilknyttet fagfolk – uanset om det er skole, bordtennistræner eller styrketræner (Team Danmark).

Del med dine venner

Share Button

“Her er lærerne unge og meget forstående overfor at vi bruger meget tid på sport. Skolen kommer først, men på en anden måde end jeg er vant til.”

Kristina

Navn

E-Mail

Spørgsmål

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 5 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

 

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.