Ledige stillinger

Lærerstilling

Vi søger en lærer til en fuldtidsstilling pr. 1. februar 2021.

Læs mere

 

Mellemleder

Vi søger en mellemleder til en fuldtidsstilling pr. 1. februar 2021.

Læs mere

Vi søger en lærer til en fuldtidsstilling stilling pr. 1. februar 2021.

Vores profil

Brøndby Idrætsefterskole har i skoleåret 2020/21 optaget 125 sportspassionerede piger og drenge i alderen 14 – 17 år, fordelt på én 9. klasse og fire 10. klasser.

Vi er en efterskole fra 2009 beliggende 10 kilometer uden for København i omgivelser, der indbyder til masser af sport, og som ligger i nærhed af både skov og strand. Vores hverdag er fyldt med fysisk udfoldelse, og alle skolens elever er en del af én af skolens sportslinjer; bordtennis, dans, eSport, Fit2Perform, fodbold eller ishockey. Linjefaget er en stor del af hver enkelte elevs skema, men skolens faglige profil dækker ligeledes de obligatoriske prøvefag samt en række valgfag.

Brøndby Idrætsefterskole er en værdibaseret efterskole, der som pædagogisk tilgang tager udgangspunkt i hver enkelt elev og dennes forudsætninger. Vi forsøger at forløse vores elevers potentiale med fokus på elevens egne drømme og mål. Derfor kræver jobbet, at man har forståelse for unge menneskers diversitet, men at man samtidig formår at indgå som kritisk sparring i opnåelsen af den enkeltes mål.

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Kan undervise i både tysk og engelsk – og gerne andre fag
 • Har kompetencer og eventuel uddannelse inden for enten ungdomsuddannelsesvejledning eller AKT

Derudover, forventes det, at du:

 • Har en høj grad af selvstændighed
 • Er udadvendt og klar på alle dele af efterskolelivet, herunder undervisning, tilsyn, weekendarbejde og kontaktlærerrollen
 • Trives i dialogen med elever, kollegaer og forældre
 • Er energisk og byder ind med godt humør

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning samt diverse bilag sendes til kontor@brondby-ie.dk hurtigst muligt og senest d. 1. december 2020.

Yderligere spørgsmål rettes mod forstander Mikkel Christoffersen på telefon +45 2383 9390.

Samtaler forventes afholdt i uge 50 og 51. Der vil forud for samtalen blive udarbejdet en personlighedstest på de valgte ansøgere som kan inddrages i samtalen.

Vi søger en mellemleder til en fuldtidsstilling stilling pr. 1. februar 2021.

Brøndby Idrætsefterskole søger en mellemleder til en nyoprettet stilling i skolens ledelse pr. 1. februar 2021. Stillingen kombinerer administrative opgaver med tid sammen med eleverne.

Brøndby Idrætsefterskole har gennem de sidste par år gennemgået en stor udvikling, og for at føre skolen igennem de næste spændende opgaver, skal der flere administrative kræfter til. Du vil derfor både sidde i ledelsesteam med skolens forstander, og have forskelligartede opgaver med op til 135 sportsinteresseret elever. Desuden vil du blive primær kontaktlærer for en mindre gruppe elever.

De administrative arbejdsopgaver tager udgangspunkt i den daglige og den overordnede planlægning, hvor du løbende skal optimere dagligdagen ud fra din pædagogiske viden og erfaring med skolelivet. Det gælder både for medarbejderne og for elevernes daglige gang og trivsel på vores efterskole. Opgaverne byder bl. a. på følgende, og bliver til i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere:

 • Løbende planlægning, herunder vagtplan, skema, omlagte dage og uger, valgfagsfordeling, årskalender mv.
 • Tilsynsvagter
 • Undervisning i form af valgfag og fællestimer
 • Planlægning af besøgsdage og samtaledage, inden optagelse af kommende elever

Derudover vil der være opgaver af mere pædagogisk art, som det forventes, at du har erfaring og kompetencer inden for:

 • Prøveafvikling
 • Koordinerende AKT-indsatser, herunder børnesamtaler, PPR-samarbejde, elevhandleplaner og sparring med skolens lærere samt udarbejdelse af skoleudtalelser mv.

Brøndby Idrætsefterskole står midt i en positiv udvikling med et stigende elevtal. Derfor bliver det også vores opgave de næste år at udvikle på skolens pædagogiske retning, ud fra et nyt og genovervejet børnesyn. På Brøndby Idrætsefterskole brænder vi for elevernes trivsel, og vi søger en mellemleder, der vil være med til at stå i spidsen for den udvikling, i et fællesskab med forstander, lærerne og skolens øvrige medarbejdere.

Vi søger altså dig, der har en administrativ flair, kan skabe følgeskab hos medarbejderne, og som har erfaring med arbejdet indenfor AKT og pædagogiske/psykologiske eksterne samarbejdsparter.

Derudover skal du brænde for ungdomsliv, trivsel og læring hos de unge, og så skal du have et hjerte for efterskolelivet.

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag til kontor@brondby-ie.dk og skriv Ansøgning mellemleder i emnefeltet. Vi skal modtage din ansøgning senest tirsdag d. 8. december 2020.

Vil du høre mere?

Har du et spørgsmål – eller ønsker du at blive ringet op?
Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig

Nyheder

Jesper Bundgaard
13. september 2020

Ny træner på bordtennislinjen

Jesper Bundgaard
29. august 2019

Efterskolernes dag 2019

Jesper Bundgaard
23. april 2018

Ny esportlinje på Brøndby Idrætsefterskole

Jesper Bundgaard
28. marts 2018

Ny eksklusiv forboldpigecamp!

Jesper Bundgaard
19. december 2017

Efterskolernes aften 2018