Alle elever hjælper med til at holde skolen pæn og ren

Det betyder, at man altid er ansvarlig for at ens eget værelse er pænt og rent – dette kræver oprydning hver dag.

1 gang om ugen er der hovedrengøring på værelset – eleverne er selv ansvarlige for at dele pligterne værelseskammeraterne i mellem. Værelset tjekkes jævnligt af lærerne.

4-5 gange om året er man sammen med sin basisgruppe ansvarlig for rengøring af fællesarealerne. Dette foregår hver aften. Der vil være specifikke anvisninger af, hvad der skal gøres rent på hvilke dage – eleverne er selv ansvarlige for at fordele opgaverne i mellem sig. Rengøringen tjekkes hver dag af en lærer.

6-7 gange om året er man sammen med sin værelseskammerat og et andet værelse ansvarlig for rengøring af den gang man bor på. Dette foregår hver dag aften – eleverne er selv ansvarlige for at fordele opgaverne i mellem sig. Rengøringen tjekkes hver dag af en lærer.

Køkkentjans

Alle elever skal 2-3 gange om året i køkkenet sammen med andre fra basisgruppen. I køkkenet hjælpes til med forberedelse af måltiderne samt opvask og rengøring efter spisning – morgen, middag og aften. Der gennemgås de basale hygiejneregler og eleverne tages med på råd i forhold til den kommende uges menu.

De uger man er i køkkenet har man først normal undervisning efter kl. 14.