Endnu en samarbejdsaftale styrker vores fodbold-linjer!

I dag kan Brøndby Idrætsefterskole med stolthed præsentere endnu en samarbejdspartner til vores pige- og drengefodboldlinjer: AIK 65 Strøby.

Samarbejdsaftalen træder i kraft omgående og betyder, at såvel pige- som drengefodboldspillere får chancen for at færdiggøre deres 9. og/eller 10. skoleår samtidig med, at de kan dyrke deres sport på både bredde- og eliteniveau. Samtidig får både piger og drenge en sikker og tryg base i et miljø med 130-150 andre aktive idrætsudøvere med et naturligt fokus på idræt, sundhed og samvær i dagligdagen. Aftalen understøtter samtidig, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldspillerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i AIK 65 Strøby.

En styrkelse af fodbolden i Stevnsområdet

AIK 65 Strøbys ungdomsformand Egon Wille er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af såvel pige- som drengefodbolden i Stevns-området:

” AIK 65 Strøby ligger i en landkommune, og har derfor ikke uendeligt mange spillere at tage af. Det betyder for os som klub, at vi næsten hvert år må nedlægge hold, da en del forsvinder på efterskoler rundt om i landet. Vi ved jo heller ikke om de overhovedet kommer tilbage til vor klub igen bagefter. Ydermere må vi også forvente, at spillernes niveau oftest er faldet efter et efterskoleophold. Vi håber med denne aftale med Brøndby Idrætsefterskole, at kunne holde spillerne i klubben hele tiden, samtidig med at deres niveau styrkes”, udtaler Egon Wille, ungdomsformand i AIK 65 Strøby.

På Brøndby Idrætsefterskole er viceforstander Martin Lund også begejstret for samarbejdsaftalen og den nye samarbejdspartner:

”Vores fodboldelever har 4 ugentlige træningspas på skolen forestået af vores super kompetente trænerteam, som består af flere profiler med en professionel karriere bag sig. Dertil har eleverne mulighed for yderligere 2-3 ugentlige træninger om eftermiddagen/aftenen, hvilket selvsagt betyder, at vores elever har det optimale udgangspunkt for at dygtiggøre sig. Rammen og setup’et omkring vores fodboldspillere er noget vi i al stilfærdighed er rigtig stolte af”, udtaler Martin Lund, og fortsætter:
”Det er vigtigt for Brøndby Idrætsefterskole hele tiden at udvikle og styrke vores i forvejen gode fodboldlinjer for såvel piger som drenge. Når vi kan gøre det, samtidig med at vi bidrager til den generelle udvikling af fodbolden lokalt, gennem samarbejde med visionære og dygtige klubber, er det fantastisk”, siger en synligt stolt Martin Lund.

Læs hele pressemeddelelsen her: PM (BIE og AIK 65 Strøby)

Share Button
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *