Dianalund Fodbold IF med i familien BIE

For fjerde gang dette efterår, kan vi nu offentliggøre en samarbejdsaftale, der er medvirkende til at styrke vores pigefodboldlinje. Således er der pr. dd. indgået aftale med Dianalund Fodbold IF, der sikrer, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldpigerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i Dianalund Fodbold IF.

Fastholdelse og udvikling af pigefodboldspillere

Dianalund Fodbold IF’s formand Karin Dam Pedersen er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden i klubben:

”Det vil give pigerne nye muligheder, som vil udvikle dem i deres fodboldspil – det hele med glæden ved fodbold i fokus. Pigerne vil, samtidig med de er på et fantastisk efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole, bevare det sociale samvær og tilknytningen til fodbolden i Dianalund Fodbold. Dermed tror jeg også på muligheden for at bevare fodboldholdet, selvom nogle af spillerne er på efterskole, når nu muligheden for at kombinere efterskoleophold og tilknytningen til ”eget” hold og egen klub er til stede via dette samarbejde. Dette vil være med til, at spillerne fortsætter med at spille fodbold, også efter et fantastisk efterskoleophold” udtaler formanden Karin Dam Pedersen i Dianalund Fodbold IF.

Pressemeddelelsen om samarbejdsaftalen kan læses i sin fulde længde her: PM (BIE og Dianalund Fodbold IF)

Share Button
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *