BIE indleder samarbejde med FC Damsø om pige-fodbold

                                       

Brøndby Idrætsefterskole kan i dag med stolthed præsentere et nyt og meget spændende samarbejde med FC Damsø – Københavns største pige- og kvindefodboldklub.

Samarbejdet indebærer at skole og klub arbejder tæt sammen for at skabe de bedst mulige forudsætninger for unge pigefodbold-spillere, der samtidig med et efterskole-ophold ønsker yderligere træning og kamp. Fodbold er i forvejen en betydende del af vores linjefagsudbud og det er derfor naturligt, at vi hele tiden er på udkig efter samarbejdspartnere, der har samme filosofi og grundværdier som vi selv: Den rette kombination af fodbold, uddannelse og fællesskab. Og det har FC Damsø om nogen! Samarbejdet er allerede trådt i kraft og betyder, at vi og FC Damsø nu i fællesskab kan tilbyde følgende:

4 ugentlige morgentræninger på Brøndby Idrætsefterskole med Gitte Andersen (tidligere landsholdspiller og DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (tidligere superligaspiller og nuværende cheftræner for Brøndby IF’s 3F-liga hold) som trænere

2-3 ugentlige træninger i FC Damsø under ledelse af FC Damsøs kompetente og veluddannede trænere – samt potentielt 1 ugentlig talenttræning i klubben.

En fast koordination mellem skole og klub i forhold til den enkelte pigefodboldspillers dagligdag, herunder deltagelse i træninger, kampe mv.

Og derudover selvfølgelig et fantastisk år på Brøndby Idrætsefterskole, med god undervisning, fantastisk socialt samvær, stor personlig udvikling og alt det andet der hører med til efterskoleopholdet.

Se pressemeddelelse her: PM 21.09.2017 (BIE og FC Damsø)

Share Button
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *